Всички постоянно се питаха, но Григор Димитров сам направи разтърсващото разкритие за бившите си! Всичко е било само за

0
1717

В края на годината Григор Димитров реши да открехне завесата на личния си живот пред италианското издание „Ла република“. Първата ни ракета разкри интересни подробности за кариерата и любовните си връзки.

Григор Димитров заяви, че е бил разбран погрешно относно начина, по който любовта влияе на играта му на корта. Той сподели, че хората са имали грешна представа за него без дори да го познават.

Най-добрият ни тенисист заяви, че в определен момент е бил заобиколен от неправилните хора, визирайки Серина Уилямс и Мария Шарапова. С изказването си той нанесе тежък удар по бившите си изгори.

За тежките моменти в кариерата си Гришо заяви, че иска да избяга от клишето с Мария Шарапова и Серина, допълвайки че е излишно да коментира отношенията си с тях.

Тенистът добави, че не е трудно да се изгубиш в нечия красота и допълни, че това не е грешно.

Относно връзката си с Никол Шерцингер, той заяви, че вече е по-внимателен в личния си живот, пише Блиц, позовавайки се на изданието, което представя живота на нашенеца като любов и тенис.

В момента нашенецът се наслаждава на любовта си с Никол Шерцингер в Маями, където двамата ще посрещнат празниците. В новия дом на изпълнителката се събра цялото й семейство.

През последните месеци Гришо и Никол почти не се срещаха заради натоварения си график.

Докато нашенецът покоряваше нови върхове на корта, изгората му се изявяваше като жури на Х-Фактор. След спекулациите в продължение на месеци относно края на връзката им, след победата в Лондон и двамата опровергаха тези твърдения.

Никол Шерцингер поздрави любимия си по трогателен начин. Той също й отвърна на жеста, заявявайки че тя има голяма заслуга за победата му.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук