„Възрастният“ Борисов срази „младия“ Кирил Петков с тези данни! ВИДЕО

0
193

Само за половин месец служебното правителство навсякъде извади далавери, посочи лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов продължава в обиколките в страната. Този път той е в Силистра.

Аз самият вчера бях изумен колко ги е страх. БСП въобще не говорят за победа. Те се чудят само как да се прилепят към някого. Същото важи и за ДБ, която бяха в дясно от нас, а сега са в много ляво, една лодка хора, каза Борисов.

Миналата година имаше избори, сега пак. Все по-скъпо – 80 млн. лв. ще излязат сега. Над 600-700 млн. досега. За какво харчим тези пари? Да си чешем езиците ли?, запита лидерът на ГЕРБ.

За съжаление нищо не се надгради над нас, нито „Хемус“, нито тази към Русе. Най-голямата гордост на Еконт-а и Кирил Петков беше да кажат, че спират пътя към Русе. Всичко приключи и парите похарчиха.

Всеки ден на бензиностанцията и на магазина го виждате това, което трябва да ви кажа, но все пак имате възможност да сравнявате какво може да се случи. 2020 г. токът при възрастния Борисов – 75,63 лв. При младият Петков – 846,59 лв.

Избирайте сами. Ние можем да върнем цената, минимум с 50-60% да не кажа и повече, защото въглищата са наши, енергетиците, електропреносната система, АЕЦ „Козлодуй“, който в момента ви дава тока на 45 лв., а виждате какво става заради посредниците – близки на няколко човека. Избирайте сами, няма да ви агитирам, продължи лидерът на ГЕРБ.

837% е увеличението на природния газ. Виждате на бензиностанциите какви са цените, каза Борисов. Той показа схема на рафинерията в Бургас, откъдето може да се вкара уралски и руски нефт, а той се изнася за Швейцария, обясни той.

Ако те не се съгласят да си вкараме нашият нефт, ще им вкараме мито. С 1 лв. мога да сваля цената веднага и те това не го оборват.

„Всеки ден ни бъркат в джоба. Това е като ефекта на сварената жаба. Ако я пуснеш във вряла вода, тя ще избяга, ако я оставиш в студена вода и включиш котлона, тя ще си стои там, докато се свари. Това е и при нас ситуацията с посредниците“, каза Борисов.

„Това им казах вчера, да се опитаме да направим правителство след 2-ри, да изгоним тези посредници“, призова той.

Защо „Булгаргаз“ получава кредит от държавата, а не се дават на частна фирма? Защо само те го получиха? Ще кажете, защото то и без това няма частни фирми. Откъде ще дойдат парите?

Лесно е да кажеш и, че вдигаш двойно пенсиите, но като нямаш пари да ги платиш, е лесно да говориш. С какво допринесоха за вдигането на пенсиите, като нищо друго не свършиха. На всяко излизане пред телевизора нашите хора им вадят фактурите и Асен Василев казва, че не знае.

Служебните министри за 1 месец навсякъде извадиха далаверите. Шишков всеки ден показва какъв лъжец е Петков. Стана грандиозно събитие как потича газ от Гърция, а ГЕРБ финансира и построи половината. Започнахме го 2019 г. Тази опорка защо 12 г. не сме строили тръба оттам, аз мога да запитам защо 1300 г. не сме строили?

От Шишков излиза, че ние сме започнали, финансирали, строили, а при Радев ще е довършено. Петков го няма в схемата, защото те с мощния си пиар, а той е толкова мощен, че арестуваха Севда – няма го човекът, няма го проблема…

Какво да ви кажа – много бързо трябва да обясните на своите приятели и съседи, тези схеми ще ги размножим.

За уважаемите от мен медии единствено, ако кажа оттеглям се, довечера ще ни има. Не влиза нищо нито за цената на тока, нито за газа. Видяхте им опорките.

Няма да говорите за геополитика. Да ви кажа ли защо няма да говорят за геополитика. Защото искат да изсмучат електората на БСП. Електоратът на БСП си харесва Газпром. В същото време искат да изсмучат и електората на ДБ. Затова няма да говорят по важните теми“, каза още той.

Борисов припомни и за нарастващия проблем с мигрантите: „Нито имат знания, нито умения, а и ги мързи. Видяхте справянето с мигрантската криза. При нас беше нулева, а сега полицаи гинат, Бог да ги прости.“

И Западът се убеди, че правителството на Кирил Петков е най-изгодно за Руската федерация. Най-голям стокообмен има по негово време“, завърши бившият премиер.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук