В момента! МЕСТАН ТРЕПЕРИ от СТРАХ, че ще бъде УБИТ! Охрана пази 2-те му жени и 3-те му деца!

0
2727

Тежка параноя е обхванала Лютви Местан! Охраната от НСО лично е освободена от него, защото Местан смятал, че институцията е подчинена на Доган и гардовете могат да го предадат. Гавазите около него са други и три пъти повече от преди. Телоохранители пазят и трите му деца, Ервин, Елиз и Денис. Междувременно излезе зловеща информация, че посланикът на Анкара по 6 пъти на депутати от ДПС, за да ги заплашва, че ако не се откажат от Ахмед Доган, кракът им няма да стъпне повече в Турция. Телефонен тормоз е имало и над много активисти, но само един, Бахри Юмер (бивш обл. управител в Кърджалийско),  се е уплашил и се е явил веднага в турското посолство.

Местан наистина стяга протурска партия, твърдят политическите наблюдатели. Тя ще бъде финансирана от Турция като парите ще идват от партията на Ердоган.

Местан обаче няма големи шансове за късмет. Той е обичан само в Кърджалийско, и то в само в някои села. Мразен е особено в Югозападна България от българските турци, заради налагането на Ахмед Башев, човек, който е ненавиждан от електората на ДПС в Благоевградско, Симилтийско и Гоцеделчевско. Това и се потвърди на последните избори.

Така че , дори и Местан да направи ДПС 2, едва ли постигне успех… предстои да видим

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук