Горещо! Бойко Борисов обяви защо се разпадна коалицията и какво ще предприеме ГЕРБ ВИДЕО

0
180

От всичко, което вчера се случи, мога да коментирам заклинанията на политическите партии – без този, без онзи, партията хубава, но лидерът не става. Това коментира на среща на Жени-ГЕРБ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Аз бях против да се иска вот на недоверие. Не че не го заслужават. Не че на трябва да си отиват веднага. Кражбите и корупцията в момента са в небивало положениеКражбите и корупцията в момента с небивали размери. Само в горивата извън България на всеки литър излиза по 1 лев. Защото няма как ние да преработваме руски нефт“, заяви Борисов.

„Те вече самите не си вярват. Защо се разпадна тази коалиция? Защото медиите я наричаха орел рак и щука, абсолютно безпринципна – на уж десните с уж левите. Затова се разпадна“, посочи бившият премиер.

„Когато Слави Трифонов и ИТН говореше срещу ГЕРБ, те бяха любимци. Това беше парадокс – ПП, ИТН, „Да, България“ и БСП си гласуваха бюджета. А пред парламента обясняваха как ние с ДПС и „Възраждане“ сме нова коалиция. Абе хора, това е шизофрения!“, заяви Борисов.

Той се обърна към партиите: „Проявете малко разум, защото Радев ще продължава да ни хвърля вината, че всичко виновно се намира в парламента. Мигар той не ги инсталира там?“.

„Ние ще поставим нещата на принципна, идеологическа, каквато щете основа. Нашите разделителни линии ще бъдат принципи, а не дали харесвам Христо Иванов – някои харесват дебели хора, аз не харесвам, други харесват по-тънки“, отбеляза Борисов.

„За нас гласуват най-много. Нека да не определяме лидерът какъв е. Да видим по дейността им на партиите ще ги познаете“, заяви той.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/563996681918649

blitz.bg

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук