Гръмна навсякъде! Ясновидката Николета втрещи България: Убийствата в Нови Искър са извършени от

0
4730

„Този много ме е тормозил. Лично неговите групи мен са ме отвличани – мен и моята приятелка, заради 10 хиляди долара. Тези пари те ги откраднаха от нас. Една година се крих в Русе! Голям стрес изживях“, твърди Николета в интервю пред „Шоу“, предаде „Пик“.

Не става ясно какви точно са били отношенията на ясновидката с Христов, нито откъде е имала въпросната сума, както и защо точно от нея той ще тръгва да краде пари.

Преди да избяга в Русе, Николета и другата жена били изведени извън София, край Казичене. „Сложиха ми една тухла на главата, искаха да ми пръснат черепа с нея. Много съм го клела него“, уверява още Йорданова.

Думите й обаче няма как да бъдат доказани, а и обвинямемият няма как да се защити. Петър Христов бе показно разстрелян на 8 януари сутринта.

В същото интервю Николета твърди, че Росен Ангелов не е убиецът на семейството от Нови Искър. „Той е също жертва като застреляните. Това се случи за отвличане на вниманието на хората. Когато има убийство или нещо такова, управляващите си правят каквото си искат. Убийството е направено от две групи – едната убива семейството в къщата, а другата група отвлича Росен, инсценирайки, че се крие. Взимат му отпечатъци и нагласят така нещата, че той ги е застрелял. Две седмици това беше тема на разговор и никой не обърна внимание, че вдигнаха горивото с 40 стотинки“, казва ясновидката.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук