Димитър Байрактаров: Коалиция „Справедлива България“ е единствената формация, която има решения на проблемите

0
221

Коалиция „Справедлива България“ е единствената формация, която има решения на проблемите. Псевдо-патриотични партии облъчват населението с популистки лозунги, но в същото време обслужват банковото лоби и чужди интереси“, това заяви на среща с избиратели водачът на листите в 25 и 26 МИР-София Димитър Байрактаров.

„Българската икономика е стисната вече 25 години в менгемето на Валутния борд и практически, България се превръща в донор на чужди икономики, които изсмукват жизнените сили на нашата икономика. Ярък пример в тази посока са чуждите хранителни вериги, които изнасят печалбите си навън и продават предимно вносни стоки“, каза още Димитър Байрактаров.

Той обърна внимание, че България от сериозен производител на храни се превърна във вносител на такива, при това със съмнително качество.

„Българският народ не може да се превръща в опитно мишле и непрекъснато да обслужва чужди интереси. Нима някой попита нас, българските граждани, когато заплатиха политиците ни милиарди левове за самолети на картинка, които кой знае кога ще получим. Нима, тези милиарди левове не бяха нужни за повишаване на доходите на българските майки и пенсионери?“, попита хората Димитър Байрактаров.

 Той призова всички да подкрепят коалиция „Справедлива България“, като гласуват с номер 6 на втори октомври.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук