Димитър Недков с много мрачна прогноза за Петков и компания

0
108

Имаме премиер, който не борави с повече от 370 думи, на власт е първото безпаметно поколение, смята той

„Голям проблем ще видят евангелистите на това променливо време, защото парадоксите са достатъчно големи. Безспорно е, че архитектите на всичко това се употребяват в игра, която самите те не знаят от първата до последната буква какво се цели, защото времето е геополитическо. Сюжетът 2022 се състои от две думи – „геополитическа турбулентност“ и „трансхуманизъм“. Най-непредсказуеми са ситуациите в държави като нашите“.

Това заяви писателят – Димитър Недков пред BULGARIA ON AIR.

 

Според него тази промяна е била натрапена след „дяволски прочит“ на Конституцията.

„Решенията се вземат отвън и касаят изключително много повече глобални неща. Ние живеем в държавата на президента. Той е губернатор на една почти лишена от суверенитет държава. А първите инвеститори вече пристигат, доколкото разбрах ще бъдат британски, френски, а по море идват испански инвеститори“, допълни Недков.

Той смята, че националната ни сигурност не зависи от нас.

„Не ви ли прави впечатление, че ние за първи път сме управлявани от правителство, което не е на класическата схема „партии“, защото основното мнозинство в тази коалиция не е политическа партия и никой не бърза да я прави. Парламентарното мнозинство е необходимо за ратифициране на определени решения, които са свързани с по-голямата игра“, подчерта писателят.

По думите му списъкът „корупция“ на всяка държава е универсален.

„Той е характерен с това, че е разделен вертикално. От едната страна пише „корумпиращи“, от другата страна – „корумпирани“. Трябва да се посочат имената на тези, които вземат. Обикновено, когато слагаш в този списък хора, които отдавна живеят на брега на Женевското езеро, трябва да си даваш сметка, че тези хора там са под определена протекция и че са на 4-5 служби“, категоричен е той.

Димитър Недков добави, че имаме премиер, който не борави с повече от 370 думи.

„На власт е първото безпаметно поколение. Те нямат откъде да знаят, защото ние имаме проблеми, че те не знаят историческата зависимост на събитията, които са довели до тяхното раждане, възпитаване“, добави писателят.

Недков е категоричен, че България не е подготвена за война.

„Нашата национална сигурност е под много голяма заплаха, защото националната сигурност на една държава зависи от качеството на нейната образователна система. Когато допуснеш цяло едно поколение да го учат чуждите – тя вече е с най-застрашената национална сигурност“, отсече писателят.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук