Домашна отвара за бърз метаболизъм, помита всяка мазнина като торнадо

0
1664

Представяме домашна рецепта за отвара, която ускорява метаболизма и нормализира кръвното. Ето лесната рецепта домашна отвара за бърз метаболизъм с ябълки и канела, представена от framar.bg.

Тази полезна смес е изключително богата на витамини и антиоксиданти и помага за ускоряване на метаболизма в организма. Пектинът, който се съдържа в ябълката и етеричните масла в канелата стимулират храносмилането, като помагат за пречистване на стомашно-чревния тракт. Канелата усилва имунитета и дори предотвратява Алцхаймер и рак, твърдят учените. Сместа от ябълка и канела има уникалното свойство да нормализира кръвното налягане, а освен това е и чудесна на вкус и аромат. Комбинациятя между ябълка и канела ускорява метаболизма и прочистиства храносмилателния тракт и кръвоносните съдове от вредните натрупвания.

Необходимото време за приготвяне е 2 минути.

Необходими продукти: 1 бр. ябълка 1 ч.л. канела (на прах) ½ л вода

Начин на приготвяне:

Измийте обилно ябълката. Ябълката с кората се нарязна на ситно, редосва или пасира. Залива се с водата и към сместта се добавя канелата. Разбърква се добре.

Получената смес се консумира през целия ден, без значение дали преди или след ядене, стига да не е директно след храненето, тъй като е по-полезно не когато е след хранене. Ако пък нямате време, просто разрежете на парчета измитата ябълка с кората, поръсете отгоре с канела и я хапнете като закуска или междинно хранене.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук