Дрогирана, Преслава се преби на селски събор

0
1897

В зрелищен сеир се превърна концерт на Преслава в община Борино, след като певицата се появи видимо надрусана на сцената. Да гледат брюнетката безплатно се бяха събрали хиляди от околията. Те не повярваха нито на очите, нито на ушите си, след като фъфлещата певица хвана микрофона, а малко след това се строполи на сцената.

По думите на хора от смолянската община пред сцената е имало над 4000 човека. Още с качването си на подиума изпълнителката успяла да разсмее публиката с признанието, че не може да запомни името на населеното място, но за сметка на това то било много красиво. С блуждаещ поглед и приповдигнато настроение тя откровено фъфлела в микрофона, като неспирно вдигала наздравици.

Интересната гледка била допълнена с несвързани реплики, бурни танци и кючеци, които тя мятала на сцената, въпреки че не е известна като първа танцьорка. По време на едно от тези изстъпления Преслава се спънала в кабел, след което паднала на колене върху озвучаващата колона, твърди седмичник.

Неин фен успял да реагира, за да омекоти удара, като я хванал с ръка, но според очевидци пораженията по тялото на певицата никак не са били малки. Въпреки това тя все пак успяла да се окопити. С широка усмивка на уста излязла от ситуация, споделяйки, че понякога кръшните танци водят до сакатлъци.

„Абе тая колона много ми харесва, очевидно чувствата ни са взаимни, ето – прегърнахме се“, ухилила се неадекватната Преслава.

„Тая жена въобще не знае на кой свят е. Ако не се вземе в ръце, скоро и с кариерата, и с живота й е свършено“, възмущават се в чалга средите. Публична тайна от години е, че Преслава почти всеки ден шмърка кокаин, на което се дължи и рязкото й отслабване.

pik.bg

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.