Дъщерята на Фатик е станала неземна красавица, но не иска да чуе за България! (СНИМКИ)

0
1484

25-годишната Александра, която е наследница на една от знаковите фигури на родната мафия – Фатик, свързван с редица криминални дейности като международен канал за крадени коли и износ на оръжия и пласмент на наркотици, бе за кратко в страната, но от снощи е в Ню Йорк, където живее в последните години. За това сподели самата тя във Фейсбук, видя БЛИЦ.

Алекс може да се похвали с натурална красота, достойна за завист. Тя е доста ухажвана и по последователите й в социалните мрежи изглежда не е по-малко популярна от покойния си баща.

Припомняме, че 40-годишният Филип Павлов Найденов-Фатик бе убит в София, след като неизвестни откриха огън по сребристия му мерцедес с немска регистрация на кръстовището между бул. „България“ и ул. „Гоце Делчев“. Инцидентът е станал около 11,30 ч. Той бе син на покойния Исмет Шабан Фатик, един от най-големите оръжейни търговци преди Десети ноември 1989 г. Чрез фирми на бившата Държавна сигурност Фатик-баща изнасял оръжие за ембаргови страни; името му се свързва и с търговията с каптагон.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук