Евала: Това е мацката, с която Петканов изневери на Богданска! (Алекс е хубава, но Ирина цепи мрака – МНОГО СНИМКИ)

0
2976

Даниел Петканов определено има вкус за красиви жени, макар той да не е Брад Пит!

Даниел Петканов и Алекс Богданска трябваше да влязат в Къщата на Вип Брадър 2017, за да си признаят много неща. Тя, че е търсила него във всеки мъж, с когото е била. А той, че й е сложил рога още преди прословутата история с италианеца Макс и пръста.

Мнозина смятаха, че Дани Петканов просто е излъгал, за да спаси достойнството си. Потребители в мрежата бяха убедени, че не е имало друга жена по време на връзката му с Алекс. А чисто и просто Лудия репортер иска да замаже факта, че е станал рогоносец.

Е да, ама не баш! Защото тайнственото момиче, с което е съгрешил, излезе наяве. Това е пловдивчанката Ирина Вълкова, която е модел и лице на няколко модни бранда у нас.

Сега, след като я видяхме, можем да поздравим Даниел Петканов и да му признаем, че определено има вкус за красиви жени. Странно е само как успява да ги омагьоса и да ги накара да му вържат. При положение, че нито е богат, нито мега известен, нито се радва на визията на младия Брад Пит.

Но, късметлията си е късметлия. Даниел Петканов и Ирина Вълкова прекараха заедно няколко месеца след раздялата му с Алекс Богданска. Оказа се, че аферата им не е била просто мимолетен флирт, а е продължила и след чутовния скандал с Александра.

Това лято Даниел и Ирина обикаляха заедно по родното Черноморие, откъдето той предаваше репортажи директно по “Vbox”. На няколко пъти и самата Ирина се включи в тях заедно с него като двамата изглеждаха наистина щастливи заедно.

“А и как няма да е така, след като Петканов излъга Ирина, че вече е забравил Алекс Богданска и няма никакви чувства към нея?! Последно двамата бяха заедно дни, преди да влезе в Къщата и се разбраха да го чака. Какво ще чака и как ли реагира в момента на уж възродената любов между тези двамата”, коментират близки до Даниел Петканов източници.

Все още не е ясно дали сцените на любов между Алекс и Дани са реални, или всичко се играе по сценарий на Големия брат. Остава само да почакаме форматът да приключи и сами да разберем къде точно е истината.

Едно обаче е сигурно – Алекс Богданска може да е хубава, но Ирина Вълкова не й отстъпва по нищо. Красавицата направо цепи мрака с лице и тяло.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук