ЕКСКЛУЗИВНО! Ванга с невероятно пророчество за последния президент на САЩ

0
1701

Предсказанието, че Барак Обама ще бъде последният президент на САЩ, както гласи пророчеството на баба Ванга, е на път да се сбъдне. Причината е възможното отпадане на Хилари Клинтън от изборната надпревара заради влошеното й здраве, твърдят запознати с конспиративните теории.

Кандидатът на демократите се почувства зле по време на панихидата за 11 септември, а по-късно стана ясно, че е развила пневмония. Въпреки уверенията на личния лекар на Клинтън, че тя се възстановява, страхът и опасенията за здравето й нарастват, твърдят британски медии.

Въпреки това от вчера тя поднови предизборната си кампания. В интервю пред местно радио тя посочва, че вече се чувства по-добре и че е доволна от взетата тридневна почивка. Ако тя не продължи битката за Белия дом, а Обама обяви военно положение заради заплахата от „Ислямска държава“, то и другият кандидат за поста Доналд Тръмп ще отпадне. Така сегашният държавен глава може да се превърне в последния на този пост, точно както някога предсказва прочутата незряща пророчица.

Още през 60-те години на миналия век Ванга говори за времето, когато „ще дойде черният човек”. От тях става ясно, че пророчицата е видяла идването на власт на черен президент през 2009 година. Тя предсказа, че 44-тият президент на Съединените американски щати (след Джордж У. Буш) ще бъде черен. Този президент щял да върне страната назад, защото тогава Америка щяла да падне в бездната на най-голямата икономическа криза. Може би дори да се разкъса отново държавата на южни и северни щати.

Две от нещата в това предсказание са неоспорим факт – Барак Обама и глобалната криза, която премина през САЩ и Европа./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук