Ексклузивно и само в DAILYPRESS-bg.com! Секс скандал тресе Манджукови! (СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ)

Вървят залагания кой-кого след неудобните разкрития!

0
177651
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Секс скандал, в който е забъркана сестрата на убития преди години бизнесмен Борислав Манджуков, и мъжа, от когото има дете, ще избухне със страшна сила, научи първо Информационна агенция „Дейли Прес“.

Фитилът вече е възпламенен от млад варненец, който потърси контакт с главата на семейството, за да се оплаче от сексуалния тормоз, на който е подложен от „благоверната“ съпруга, разбра агенция „Дейли Прес“. В започнатото проучване лъснали още пикантни подробности за изневерите на буля.

Всичко започнало, с безплодно ухажване от страна на 40-годишната Моника Манджукова на младеж, близък до годините на собствения й син. Красавицата не спирала да му пише съобщения, да го подмамва с обещания и предизвикателни снимки. Стигнало се до там, че тя постоянно се оплаквала от присъствието на „любовта на живота си“ – небезизвестният Антон Константинов Оризаров. Подвизаващият се в последно време в социалните мрежи с прозвището Тони Конста, е лидер на надпартийно движение „Морал“, научи още „Дейли Прес“. Според преписания от интернет устав на НПО-то, то ще се бори за морал в политиката и сред политиците.

Докато е зает да морализира света, Конста е изпуснал юздите на жена си. Мнозина свидетелстват пред агенция „Дейли Прес“ с чатове и снимки, че Моника хич не си поплюва и в свободното време се отдава на плътски наслади с кого ли не. В последните месеци хубавицата предпочитала собственици на заведения във Варна. Тя пренебрегвала факта, че те имат семейства и деца. Освен взаимното удоволствие, икономисвала и от плащане на сметки.

Нагонът при мацката стигнал до такива висоти, че тя организирала задгранично пътешествие на майка си и приятелка. 4 денонощия красавицата не напуснала хотелската стая на приятел на Конста, с когото празнували Нова година. Междувременно изпращала фотоси на близките си, за да им докаже колко прекрасно вървят нещата между нея и арабина.

Споделените изневери били патент на Моника. Тя обичала да разказва кой, точно, как, къде и т.н. Благодарение на това мнозина от приятелския й кръг били извътре наясно с интимните подробности от житието й.

Твърди се, че освен разговора с младия тормозен сексуално мъж, Конста е потвърдил изневярата на жена си и с приятеля си чужденец.

Стресиран от разкритията, лидерът на „Морал“ паузирал легендите. Той спрял да повтаря, че проектът му за промяната на вселенския ред е на бюрото на Путин за финансиране. Временно спрял да фантазира, че във всички европейски правителства има свой човек и е готов извътре да превземе ЕС. В последните дни той бил тайно ангажиран с проверки за заместниците си в леглото. Така установил поне половин дузина „баджанаци“.

Станало ясно, че тъщата е съвсем наясно с интимния живот на дъщеря си и неведнъж я е прикривала. В пълно неведение обаче, е свекървата. Тя обитава една квартира с Моника, докато синът й прекарва само уикендите във Варна.

Откакто стана ясно и на Антон, че Моника не спира да му кръшка, тя се обиди на всички. Постоянно коментира, че предателите и лицемерите ще си получат заслуженото. Много е интересно тя самата не си ли дава сметка, че спрямо мъжа и семейството си е предател и лицемер, възмущават се хора от приятелския кръг на Манджукови.

Вече вървят залагания дали Моника и Тони ще останат „семейство“, кой от двамата пръв ще сложи нови рога на другия и на кого пръв ще му писне да се прави на непукист.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук