Експерт разказа за какви цели НЛО използват Луната ВИДЕО

0
2864
Planet Earth in universe or space, Earth and galaxy in a nebula clouds (Elements of this 3d rendered image furnished by NASA)

Според Валери Уваров, небесното тяло е много по-младо, отколкото сме си мислели

Луната се е появила след голяма катастрофа в Слънчевата система и е предизвикала мощен потоп на нашата планета.

Това е разказал Валери Уваров, директор на Международния информационен център за уфологични изследвания, съобщават световните издания.

Руският експерт е коментирал съобщенията в медиите за появата в канал в YouTube на видеозапис, запечатал НЛО над повърхността на естествения ни спътник (вижте в края на новината).

„Луната е уникална база, от която човек може да наблюдава и контролира процесите, протичащи на Земята и в Слънчевата система. Този обект може да се нарече станция, от която се извършва проследяване,“ – казал е уфологът.

Според думите на Валери Уваров, небесното тяло е много по-младо, отколкото сме си мислели.

„Луната се е появила сравнително наскоро. Това се е случило преди около 13 хиляди години. Тя се счита за естествен спътник на Земята, но във всички древни текстове, които са оцелели, става въпрос за това, че тя е възникнала след голяма катастрофа в Слънчевата система. Появата й е придружена от мощен потоп на нашата планета“, – обяснил е уфологът.

В заключение той е разказал за естеството на появата на небесното тяло на нашия небосвод.

„Луната е най-големият оцелял фрагмент от планетата Тиамат, която някога е съществувала в Слънчевата система. Тя е била достатъчно голяма. За да си представим реалната й маса, в никакъв случай не трябва да се взема предвид само астероидният пояс (между орбитите на Марс и Юпитер). Необходимо е да се сумират всички, да се добави тежестта на Луната и отломките, които се въртят в три точки в орбитата на Юпитер“, заключил е директорът на Международния информационен център за изследвания на НЛО.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук