Експерт разказа за какви цели НЛО използват Луната ВИДЕО

0
2542
Planet Earth in universe or space, Earth and galaxy in a nebula clouds (Elements of this 3d rendered image furnished by NASA)

Според Валери Уваров, небесното тяло е много по-младо, отколкото сме си мислели

Луната се е появила след голяма катастрофа в Слънчевата система и е предизвикала мощен потоп на нашата планета.

Това е разказал Валери Уваров, директор на Международния информационен център за уфологични изследвания, съобщават световните издания.

Руският експерт е коментирал съобщенията в медиите за появата в канал в YouTube на видеозапис, запечатал НЛО над повърхността на естествения ни спътник (вижте в края на новината).

„Луната е уникална база, от която човек може да наблюдава и контролира процесите, протичащи на Земята и в Слънчевата система. Този обект може да се нарече станция, от която се извършва проследяване,“ – казал е уфологът.

Според думите на Валери Уваров, небесното тяло е много по-младо, отколкото сме си мислели.

„Луната се е появила сравнително наскоро. Това се е случило преди около 13 хиляди години. Тя се счита за естествен спътник на Земята, но във всички древни текстове, които са оцелели, става въпрос за това, че тя е възникнала след голяма катастрофа в Слънчевата система. Появата й е придружена от мощен потоп на нашата планета“, – обяснил е уфологът.

В заключение той е разказал за естеството на появата на небесното тяло на нашия небосвод.

„Луната е най-големият оцелял фрагмент от планетата Тиамат, която някога е съществувала в Слънчевата система. Тя е била достатъчно голяма. За да си представим реалната й маса, в никакъв случай не трябва да се взема предвид само астероидният пояс (между орбитите на Марс и Юпитер). Необходимо е да се сумират всички, да се добави тежестта на Луната и отломките, които се въртят в три точки в орбитата на Юпитер“, заключил е директорът на Международния информационен център за изследвания на НЛО.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.