Екшънът между баща и син се разигра в Смолян

0
3443

Страшно меле със 70 цигани в Смолян заради „ку*ви и прости*утки“

Екшънът се разиграл пред търговски обект в областния град. Баща и син, на 42 и 19 години, били главни виновници за грозните гледки

Роми се биха пред магазин в Смолян заради „проститутки в Германия”. В скандала участвали около 70 души. Екшънът се разиграл в понеделник пред търговски обект в областния град, съобщава 24smolian.com.

Баща и син, на 42 и 19 години, били главни виновници за грозните гледки. Двамата мъже употребявали алкохол пред магазина на улица „Младост”. Около 16,30 часа към обекта се насочила група от мъже и жени. Пияните баща и син казали на две момичета да се отдалечат, защото ще водят спор с мъжете. Това не се случило и тогава двамата започнали да ги обиждат с думите „Ку*ви, проститутки, отивайте да заработвате в Германия!”. След тези обиди, дядото, братовчед и майката на момичетата решили да защитят честта им и… мелето започнало.

Баща и син раздавали удари наляво и надясно, а за кратко време пред магазина се събрала тълпа от около 70 души. Двамата ритали и дърпали за косите двете жени.

„Всички крещяха на ромски език. Прибрах няколко от децата в магазина, за да не пострадат”, описа случая собственикът на търговския обект. На място пристигнал патрул на полицията. Наложило се обаче като подкрепление да дойдат дори катаджии, за да може да спрат мелето. Баща и син били задържани. Алкохолните проби на двамата отчели 0,95 и 1,59 промила. „Съжаляваме!”, казаха в съда хорово баща и син. Двамата получиха по 15 дни арест по Указа за борба с дребното хулиганство.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук