Зейнеб се точи да забие голям нож в гърба на Гала

0
1109

Няколкото дни, в които замести своята шефка Гала, са дали криле на репортерката Зейнеб Маджурова. Бургазлийката така си е повярвала, че може да се справи с воденето на „На кафе”, че къде на шега, къде сериозно започнала да врънка да има повече ефирно време.

На всичкото отгоре даже се оказа, че рейтингът в дните, в които тя е била титуляр, е бил по-висок, отколкото е традиционния. Красавицата дори намекнала на Гала, че ако иска може да я оставя да работи, а тя да си почине малко. За апетитите на Зейнеб към екрана се знае не от скоро. Брадърката обаче досега не е успяла да се уреди с реализацията им. Единствените й постижения са да се запази достатъчно дълго в екипа на Нова тв, докато много от нейните колежки не изкараха подобен късмет.

„Махнаха Джуджи, която е първа дружка на Гала, махнаха готвачката Елица, всички са вакантни в това шоу освен Зизу”, наблюдателни са колегите на туркинята, която не се радва на особена популярност в екипа. Те дори намеквали, че явно тя е успяла да влезе доста дълбоко под кожата на Гала, защото за всички тези години двете никога не са стигали до проблеми. По традиция дори празнували заедно рождения си ден, понеже били родени на една и съща дата през февруари.

Плановете на Зейнеб обаче не се изчерпват само със заместване на шефката й. Амбициите й стигнали до там, че предложила на своя колежка в шоуто – чаровната репортерка Ася двете да си направят канал в интернет, където да правят свое шоу с достатъчно ефирно време. „Никога няма да ми омръзне да те гледам на екран”, пускала хвалебствия на дружката си Зизу. Дали обаче мераците й няма да я изритат от екран? Гала не показвала никакви признаци да се дразни на изказванията й, а още по-малко гледала на нея като на някаква конкуренция. „Може да ме замести за ден-два, но има много да учи”, перчела се водещата от Плевен пред младата си колежка и не обръщала никакво внимание на думите й за нейно телевизионно предаване.

/Уикенд

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.