Известна тв водеща разкри как е стопила 15 килограма

0
1633

Тв водещата Евелина Павлова е станала неузнаваема

Лицето на предаването „Аз обичам България“ е успяла да смъкне почти 15 килограма от плещите си и е върнала старата си добра форма отпреди да роди.

Ева се наля неописуемо, след като стана майка на момченце преди две години и доскоро не можеше да свали „добавките“ по корема, раменете и краката си.

Самата телевизионерка доскоро се дразнеше, че няма нито време, нито сили да се занимава с извивките на тялото си и непрекъснато да си контактува с кантара, пише Таблоид. Сега обаче тв водещата се е взела в ръце, впрегнала е волята си и с разделно хранене е успяла да добие отново естетичния си вид.

„Евчето направо се стопи, не можем да повярваме, бяхме свикнали вече да я виждаме добре закръглена“, дивят се на чудодейната промяна колегите на Евелина. Тя пък е толкова щастлива от промяната, че не може да се нарадва на къси поли и впити дънки, които подчертават отново стройните й крака.

Евелина побързала да мотивира приятелите си, останали на диета, че отслабването се получава само когато си уверен, че ще успееш и не приемаш ограниченията на трапезата като мъчение.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук