Извънредно! Каракачанов проговори: Безобразията с изборите в Турция са нечувани, членове на СИК агитират за кой номер да се гласува!

0
645

Избирателната активност е висока, възможно е да се стигне до изненада, категоричен е лидерът на ВМРО пред медията ни

Изборните нарушения в Турция са безобразни. Членове на секционни избирателни комисии агитират за кой номер да се гласува! Изборите ги организира държавата и това е недопустимо. Това заяви пред БЛИЦ Красимир Каракачанов, кандидат-президент от патриотите.

Политикът настоява за незабавно касиране на изборите в Турция заради големия брой нарушения на правилата.

„Не искам бъдещето на България да се определя от хора, на които им казват номера на бюлетините. Недопустимо е имената на гласуващите да се попълват пред изборните секции, някои от тях дори не могат да си напишат имената. Скандално е“, подчерта Каракачанов пред БЛИЦ.

На въпрос на медията ни дали очаква изненада на вота, той бе категоричен: „Възможно е. Избирателната активност е по-висока в сравнение с предишни избори. Ще разберем съвсем скоро дали ще има изненада“.

„Негово величество българският избирател ще отговори на този въпрос“, каза Каракачанов в отговор на питане на БЛИЦ – дали смята, че има шанс за балотаж.

Припомняме, че в интервю за БЛИЦ Волен Сидеров прогнозира балотаж между Цецка Цачева и Каракачанов.

Ивайло КРАЧУНОВ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук