ИЗВЪНРЕДНО ОТ МЕЛБЪРН! Федерер с изключителни думи за Гришо – ето какво каза Маестрото

0
657

17-кратният носител на титли от Големия шлем Роджър Федерер се изказа изключително ласкаво за най-добрата ни ракета Григор Димитров. Преди минути швейцарецът победи в пет сетова драма своя сънародник Стан Вавринка. След края на срещата Местрото говори за предпочитанията си кого иска да срещне на финала на Аустрелиън Оупън.

„Който и да победи (б.а. Григор Димитров или Рафаел Надал), ще ми бъде изключително трудно. Григор има много завършен стил на игра. В момента е много уверен, играе със самочувствие“, сподели Федерер.

„От дълго време наблюдавам Григор, той имаше проблеми известно време, но изглежда така, сякаш ги е преодолял“, каза още Маестрото и добави: “ Определено Григор е направил стъпка напред.“

Швейцарецът беше помолен да коментира и забавното видео, в което той изпълнява песента „Hard to say i’m sorry“заедно с Томи Хаас и Григор Димитров. Вчера след края на своя двубой с Давид Гофен, първата ни ракета сподели, че е бил изненадан, когато е видял, че Федерер е публикувал видеоклипа. „Аз мисля, че Григор знаеше, че ще пусна онова видео, в което пеем с него и с Томи Хаас“, каза с усмивка Роджър, който в неделя ще играе за своята 18-та титла от Големия шлем.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук