ИЗПОВЕД! Елена Йончева разкри как се е влюбила в Пламен! Няма да повярвате

0
1191

Елена Йончева призна, че е почувствала привличане към приятеля й – архитекта Пламен Тодоров, преди изобщо да го е виждала. „Аз най-напред харесах нещата, които е направил. Често ходех да гледам една сграда до НДК, внушаваше ми страхотен оптимизъм. Даже приятели водех да й се радват“, разказа Елена Йончева пред сп. „Ева“.

От 4 месеца тя е щастлива майка на момченцето Теодор. Йончева сподели, че с Пламен отглеждат детето заедно с двете кучета и са решили да ги оставят в дома, въпреки настояванията на родителите им да ги махнат. Смелата журналистка добави, че не я е страх да замине по света за нови репортажи, тъй като чувства, че синът й дава сили и я предпазва. Пламен също нямал нищо против тя да продължи да упражнява рисковата си професия и бил готов да гледа бебето, докато тя не е в България.

„В мен има един вулкан, който непрекъснато потушавам. Аз съм колеблива, несигурна, във всичко се съмнявам. Все ми се струва, че нещо изпускам. Че не съм направила достатъчно, че не съм положила всички усилия. Никога не се задоволявам с малко. Това често е изтощително, включително и за хората около мен“, призна още Йончева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук