Как се носи поло тениска

0
231

В днешно време тениската се е превърнала в незаменима част от гардероба на всеки човек, без значение от пола, възрастта или социалния му статус. Първоначално е била използвана като долно бельо, а идеята за нея като мъжка горна дреха изкристализира и набира популярност под влияние на филм с участието на Марлон Брандо. В него главният герой се снима с прилепнала мъжка тениска, подчертаваща бицепсите. Представянето му по този начин увеличава значително търсенето и продажбите на този вид дрехи, като затвърждава идеята, че те могат да се носят и самостоятелно, дори като единствена дреха, в горната част на мъжкото тялото.

Какво е тениската за мъжете днес и какво я прави така предпочитана

Това е най-масовият и оригинален продукт в гардероба на всеки мъж. Тя успешно може да се съчетае с панталон, дънки или къси панталони. Може да бъде част и от спортен екип. Разнообразието от цветове, размери и щампи също допринася за това. Друго тяхно съществено предимство е, че основната материя, която се използва за направата им, е памукът. Той е лесен за поддръжка и се характеризира с многогодишен период на ползваемост.

Какви видове мъжки тениски се срещат и как да изберете най-подходящата за себе си

Мъжките тишърти могат да бъдат:

  • с яка или без якичка;
  • с къс ръкав или без ръкав;
  • с щампи и надписи или изчистени;
  • спортни или спортно-елегантни;
  • guess тениски.

Освен това, въпросното облекло може да бъдат използвано и с рекламни цели. В този случай го назоваваме “рекламни тишърти”, които са брандирани с логото на някоя популярна марка, на която симпатизираме. Или пък на футболен отбор, на рокгрупа, изобщо на хора, формации, събития и компании, на които подражаваме или сме заклети фенове.

Съществуват и тишърти с надписи, носещи някакво послание, апел, призив. Но индустрията е помислила и за онези клиенти, които предпочитат „изчистеното“ – за тях изобилства от едноцветните модели. Нещата основно опират до личните предпочитания, но е добре да се вземат предвид възможните комбинации и поводът, по който ще се носят: със спортен екип или пък с дънки, за по-формален повод или за ежедневна употреба.

Ще излезе ли от мода

С якичка или без якичка, с надпис или без надпис, шарена или едноцветна, поло или не, мъжката тениска си остава най-предпочитаното облекло. Стилна и удобна, лесна за поддръжка, голямото разнообразие, което позволява и лесното й съчетаване с почти всички мъжки панталони я правят незаменима. Освен лесното й съчетаване, мъжката тениска може да се закупи също толкова лесно – във всеки един реален или онлайн магазин за дрехи.

В нашия онлайн магазин ще получите качеството, което търсите. Голямо разнообразие от модели, цветове, размери, с надписи или без надписи, нови или втора употреба. За всекиго по нещо!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук