Как се носи поло тениска

0
18

В днешно време тениската се е превърнала в незаменима част от гардероба на всеки човек, без значение от пола, възрастта или социалния му статус. Първоначално е била използвана като долно бельо, а идеята за нея като мъжка горна дреха изкристализира и набира популярност под влияние на филм с участието на Марлон Брандо. В него главният герой се снима с прилепнала мъжка тениска, подчертаваща бицепсите. Представянето му по този начин увеличава значително търсенето и продажбите на този вид дрехи, като затвърждава идеята, че те могат да се носят и самостоятелно, дори като единствена дреха, в горната част на мъжкото тялото.

Какво е тениската за мъжете днес и какво я прави така предпочитана

Това е най-масовият и оригинален продукт в гардероба на всеки мъж. Тя успешно може да се съчетае с панталон, дънки или къси панталони. Може да бъде част и от спортен екип. Разнообразието от цветове, размери и щампи също допринася за това. Друго тяхно съществено предимство е, че основната материя, която се използва за направата им, е памукът. Той е лесен за поддръжка и се характеризира с многогодишен период на ползваемост.

Какви видове мъжки тениски се срещат и как да изберете най-подходящата за себе си

Мъжките тишърти могат да бъдат:

  • с яка или без якичка;
  • с къс ръкав или без ръкав;
  • с щампи и надписи или изчистени;
  • спортни или спортно-елегантни;
  • guess тениски.

Освен това, въпросното облекло може да бъдат използвано и с рекламни цели. В този случай го назоваваме “рекламни тишърти”, които са брандирани с логото на някоя популярна марка, на която симпатизираме. Или пък на футболен отбор, на рокгрупа, изобщо на хора, формации, събития и компании, на които подражаваме или сме заклети фенове.

Съществуват и тишърти с надписи, носещи някакво послание, апел, призив. Но индустрията е помислила и за онези клиенти, които предпочитат „изчистеното“ – за тях изобилства от едноцветните модели. Нещата основно опират до личните предпочитания, но е добре да се вземат предвид възможните комбинации и поводът, по който ще се носят: със спортен екип или пък с дънки, за по-формален повод или за ежедневна употреба.

Ще излезе ли от мода

С якичка или без якичка, с надпис или без надпис, шарена или едноцветна, поло или не, мъжката тениска си остава най-предпочитаното облекло. Стилна и удобна, лесна за поддръжка, голямото разнообразие, което позволява и лесното й съчетаване с почти всички мъжки панталони я правят незаменима. Освен лесното й съчетаване, мъжката тениска може да се закупи също толкова лесно – във всеки един реален или онлайн магазин за дрехи.

В нашия онлайн магазин ще получите качеството, което търсите. Голямо разнообразие от модели, цветове, размери, с надписи или без надписи, нови или втора употреба. За всекиго по нещо!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.