Касоразбивач номер едно у нас с култовия прякор Смъртта беше арестуван зрелищно вчера в столичния квартал „Люлин“

0
4496

Снимката е илюстративна

Той и аверът му, познат в подземния свят като Змея, бяха изненадани лошо от полицията след като обрали апартамента на бивш полицай. Новината потвърдиха от СДВР, цитирани от в. „Телеграф“.

„Камера във входа на блока е заснела как Светльо Смъртта и Иван Змея излизат от вече обраното жилище“, разказаха криминалисти.

Светльо Смъртта, който ударно работил още в бандата на легендарния цар на крадците Джиджи, бил следен от разследващите близо месец. Тя засекли, че бандитът и аверът му Иван Змея обикалят край входа на бившия полицай и се готвят да ударят някое от жилищата в него.

„Водили са наблюдение около седмица, за да са наясно кога собствениците влизат и излизат, какъв е режимът им на работа и кога е най-минималният шанс да има засечка“, коментираха ченгетата.

Смъртта и Змея решили да атакуват апартамента вчера по обяд, тъй като собствениците били на работа. Облекли суитчери, сложили шапки на главите, защото знаели, че има камери на площадката, и нахлули. Точно след като излезли обаче ги натръшкали на земята. По време на обиските у тях били открити редица ценности и вещи от набелязаното жилище на ексченгето.

Blitz.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук