Кошмарната история на Жозефина! Тя направи закуска за децата си, но ги уби поради грешка, която всички допускаме

0
1396

Много често майки обичат да подготвят домашна храна за децата си и не харесват идеята за хранене с полуфабрикати. За съжаление, нещата не винаги вървят по план и ето тази нещастна майка го потвърждава. Жозефина, майка на две деца, се събудила рано един ден и решила да подготви здравословна закуска за децата си.

Агустин на 8 години и Мария на 6 г., така че те няма да се наложи да ядат нездравословна храна в училище. Тя сготвила няколко яйца и шунка с пресен портокалов сок. Децата се събудили и тя ги изпратила да се измият в банята – тя спазва строгите правила научила от баба си – не може да седне на масата за ядене, преди измиване на ръцете.

Жозефина подготвяла масата, когато Мария казала: „. Мамо, Агустин не е излязъл още и аз  ще трябва да отида да се измия в тоалетната“! „Агустин“, казала Жозефина, „спри да играеш в банята и излез“! Малкото момче излизнало и сестра му отишла в банята да се измие. В същото време Жозефина получила текстово съобщение от съпруга си и отнело известно време да отговори, докато Мария е била в банята. След изпращане на съобщението, Жозефина отново извикала децата.

Съпругът ú все още продължавал да изпраща съобщения и докато Жозефина  сервирала на масата успяла да отговори на всяко от тях. Децата хапнали и тръгнали за училище в 7:45 ч. Два часа по-късно Жозефина получила шокиращата новина, че децата ú са на път за болницата.

Тя изпаднала в паника – какво се е случило? Обадила на съпруга си и те се втурнали ужасени към болницата. Лекарите им казали, че децата са в лошо състояние – те били с висока температура, която вероятно е била причинена от бактерия, известна като салмонела. Този вид заболяване се причинява от бактерия, като заразяването със салмонела най-често се случва чрез храна и уврежда вътрешните органи и нервната система.

Жозефина припаднала и се наложило да бъде свестявана, докато съпругът й се молел на Бог за семейството си. След като направили някои тестове, лекарите заключили, че бактерията е била в закуската, направена от Жозефина сутринта. След разговора на лекарите с нея, те открили, че Жозефина използвала телефона си по време на приготвянето на закуската, което вероятно е причината за заразата. Нашите телефони са покрити с хиляди бактерии, които могат да се озоват върху храната ни и имат фатални последици!

Това счупило душата й – да вижда собствените си деца в толкова лошо състояние е нещо, което никой родител не би трябвало да изпитва. Тя седяла до леглото им и се молела за прошка отново и отново. Но чудото не се случило…. Лекарите направили всичко, което е било възможно, но поради тежката форма на салмонела те не могли да спасят децата. Сега Жосефина използва опита си, за да предупреди всички хора по света – никога не използвайте телефона си, докато приготвяте храна. Това може да доведе до инфекции, които имат фатални последици!

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.