домDecoratingКрай на цирка! Балонът Капитан Андреево се спука!

Край на цирка! Балонът Капитан Андреево се спука!

Одитиращите експерти от ЕК в потрес от създадения хаос на турската граница, обмислят прекратяване на одита и мерки срещу страната ни! Грандиозен автогол си вкараха “заплашваните” измамници Даскалов и Христанов. След тяхно писмо до ЕК в периода 6-9.07.2022 контролния орган към ЕК – DJSANTE провежда извънреден одит на ГКПП Капитан Андреево за да оцени реорганизациите извършени от хората на Промяната.

Източници от МЗХ споделиха че се Оказва че вместо създаден ред там в момента съществува огромен хаос и констатациите са че контрол изобщо няма а напротив има тотално неразбиране от страна на ръководството на БАБХ на материята и същността на въпросния граничен контрол!

Огромно учудване и недоумение от страна на проверяващите е как и защо след като на плановия одит през 02.2022г  всичко е било изрядно и защо едва няколко месеца след това нещата са трагични! Защо лабораторията на Капитан Андреево която е одитирана от европейския контролен орган вече десет години и е безупречна е затворена със заповед на шефа на БАБХ само заради това че е частна, при положение че официалния контрол в целия ЕС се извършва от акредитирани частни лаборатории а държавните референтни контролират дейността на частните?

Проверяващите са в шок и от факта че референтната лаборатория към БАБХ която би трябвало да контролира дейността на акредитираните лаборатории в момента извършва официалния контрол по вноса въпреки че нито има капацитета за това нито има друга референтна лаборатория която да контролира резултатите и.

Предусещайки огромния скандал който предстои  от няколко дни измамниците Христанов и Даскалов яростно обикалят студията  на сутрешните блокове и лансират вече заучените си и познати ни до болка лъжливи опорки и твърдения.

Само че , да по медиите може да се разпространяват лъжи но не могат  да бъдат излъгани проверяващите от европейския контролен орган, не могат да бъдат излъгани МВР и прокуратурата!

Освен че до момента въпреки апелите на фирма “Евролаб 2012 “ така и не се установи кои точно закони са нарушени от нея , както и до момента не е внесено нищо от страна на БАБХ към компетентните съд или прокуратура сега за капак на всичко и проверката от ЕК установява грандиозната пропагандна измама която тези хора извършиха с една единствена цел – да спасят поне частично катастрофалното си падение

Единствено опорката борба с мафията към момента спасява сгромолясването на измамниците от Продължаваме Промяната.

Докога хората ще вярват в това, и кога кукловодите на харвардската трупа ще разберат че измамниците са излъгали дори и тях тепърва предстои да разберем.

RELATED ARTICLES

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments

Диана Тодорова on 7 древни супер храни
Не си ти когато си женен on Сензация! Цветан Василев се развежда?