Левицата внесе предложение депутатите да работят и през август

0
17561

Левицата внесе предложението си парламентът да работи и през август до приемане на Законите, които ще решат проблемите на хората с увреждания.

Чашата на търпение е преляла, заяви Филип Попов. Червените виждат постоянни лъжи  в действията на кабинета.

Припомняме, идеята Народното събрание да не излиза в лятна ваканция докато не се изработи и приеме Законът за личната помощ беше анонсирана още през миналата седмица от лидера на БСП Корнелия Нинова.

Не било морално, докато майките и децата протестират, депутатите да се пекат по плажовете. Важно било да се решат проблемите на хората с увреждания. Българският парламент трябва да са на висота, според левицата. Трябва ли тези хора да прекарат навън коледните и новогодишните празници, за да бъдат забелязани от Министерски съвет, пита Филип Попов.

За оставката на заместник-социалния министър Росица Димитрова червените смятат: „Номерът не върви“. Протестиращите не искали оставки, а да се решават проблемите.

По отношение на заявката на омбудсмана Мая Манолова, готова да си подаде оставката като разменна монета за исканията на майките на деца с увреждания, според БСП не е нормално това, защото имало и други хора, които се нуждаели от подкрепата й.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук