„Люспенето“ в ИТН продължава и в родния на Слави Плевен

0
113

Снимка: БГНЕС

Структурите на няколко населени места се оттеглят

Структурите на партия „Има такъв народ“ (ИТН) в Плевен, Пордим, Левски, Кнежа и Долни Дъбник напускат партията.Това се посочва в декларация на общинската структура на партията в Плевен, която бе разпространена днес.
От нея става ясно, че петте структури заявяват своята пълна подкрепа за министъра на младежта и спорта в оставка Радостин Василев и независимия вече депутат от 15-ти МИР – Плевен Деян Петков и канят Тошко Йорданов да посети Плевен, за да се „запознае с народната любов в нашия град, която вече срещна пред Народното събрание“.

„Смятаме, че настоящите събития са неприемливи и в абсолютен противовес с целите и идеалите, с които започнахме в началото. Недопустимо е политиката на ръководството на партията да се изразява във вземането на еднолични решения в интерес на няколко души и с лека ръка да се хвърля на вятъра трудът на стотиците членове, симпатизанти и доброволци, които дадоха от себе си в името на една чиста и свята кауза. Ние не можем да се обединим с ГЕРБ и ДПС и не можем да подкрепяме сляпо фалшиви пророци“, се казва още в декларацията.

Росен Стойчев

dnes.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук