Майки и спортисти зад Волен за кмет на София

0
11363

Сидеров: Като кмет за 3 месеца ще ликвидирам дрогата край училищата

Българската федерацията на силовите атлети и майки на ученици в София подкрепиха кандидатурата на Волен Сидеров за кмет на столицата и застанаха зад борбата му с наркоразпространението край учебните заведения.

„Една от основните ми точки в програмата за управление на столицата е справяне с проблема за наркоразпространението в града. Точно за 3 месеца този проблем ще бъде смазан, ако стана кмет. Нека родителите, баби и дядовци, които искат децата им да бъдат предпазени от тази язва, да ме изберат. Нито един наркоразпространител няма да доближи до което и да е училище”, заяви Сидеров пред медиите близо до столично учебно заведение на метри от Министерството на вътрешните работи.

Сидеров подчерта, че когато е изобличил чадъра, който МВР отваря върху наркоразпространителите, държавната машина се е стоварила върху него. Той заяви, че ще създаде истинска общинска полиция, за да се справи с проблема.

Председателят на Федерацията на силовите атлети Мирон Йорданов каза, че напълно подкрепя Волен Сидеров в битката за кмет на София. „Ние се занимаваме със спорт и от много време сме ангажирани с важната кауза „Силните срещу дрогата”. Опитваме се да привлечем все повече млади хора към спорта и 10 години даваме своя принос за борбата с наркотиците. Подкрепяме изцяло тази инициатива на Сидеров за борба с наркоразпространителите”, заяви Йорданов.

Майката на две деца Нина Гоневска изрази притеснения от разпространението на дрога край училищата. „Това не трябва да се случва, искам децата ми спокойно да ходят да учат. „Нека да бъдем с г-н Сидеров. Той ще ни покаже верния път и ще се справи с проблема”, каза Гоневска.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук