Маргарита Попова разби на пух и прах комбината Цветан Василев-bTV!

0
1481

Независимата уж телевизия bTV за пореден път даде трибуна на Цветан Василев чрез адвоката му Константин Симеонов. От ефира защитникът на злополучния банкер обяви гръмко, че децата на вицепрезидента Маргарита Попова имат милиони на влог в КТБ. Наложи се Желязната лейди да се включи по телефона, за да опровергае информацията.Малцина знаят, че по времето, когато Попова бе прокурор тя бе нанесла жесток удар по наркоделото „Опицвет“, по което Симеонов бе адвокат на един от подсъдимите. Самият Симеонов е имал проблеми с правосъдието и дори е попадал в ареста, пише ПИК.

Учудващо е, че „телевизията на всички гледни точки“ bTV се държи като майка на проваления президент Плевнелиев и като мащеха за вицепрезидента Маргарита Попова.

Ето й коментара г-жа Попова пред  ПИК по горещата тема.

– Г-жо вицепрезидент, как си обяснявате внезапната атака по Би Ти Ви на адвоката на Цветан Василев, който притопли старата тема за влоговете на децата Ви?

– Аз влогове във въпросната банка нямам! Право на всеки гражданин е да спестява пари и да избира банката, в която да ги остави на депозит. Категорично е, че синът ми и дъщеря ми нямат влогове за милиони във въпросната банка.
Съвсем ясно е защо всъщност някой се опитва да замеси точно в този скандал името ми.

– Случаен ли е фактът, че провокацията идва от студиото на bTV – медията, на която Плевнелиев даде две интервюта в рамките на 24 часа и която и преди ви е устройвала капан?

– Аз съм публична личност в институцията президент. Не правя разлика между медиите, ако те са обективни и добронамерени.
Не искам да подозирам сценарий за дискредитиране на личности. Подобно нещо би било много грозно, но в днешния свят нищо няма да е толкова чудно. Нашите нрави толкова са упаднали, че понякога необяснимо защо си служим със злото, вместо да се опитваме да живеем по-светло и по-честно.

– Очаквате ли през следващите месеци нервите на някои хора да не издържат и да ви атакуват с нови компромати?

– В живота и мислите си не съм обявила никого за противник и враг. Не знам защо такова нещо да се насочва срещу мен.
Моят живот е отдавна на светло и публичен. Хората ме познават, живея така както ме знаят от десетилетия и нищо не смятам да променям като поведение и позиция.

Манипулаторите трябва да знаят, че нямам трето дете. Хубаво е да го знаят преди да пуснат някоя нова лъжа за мен, например, че третото ми дете има влог. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук