Мария Илиева живее като арабска принцеса! По цял ден лежи, обгрижвана от 2 прислужници!?

0
12385
Мария Илиева не обича домакинската работа, признава самата тя. Певицата не припарва до печката, а от всичко на света най-много мрази да чисти и подрежда в дома си. „Обичам да лежа, да си почивам. Не съм от онези жени, които се събуждат един ден и решават да излъскат целия апартамент.
Оправям се в своя артистичен безпорядък”, твърди Илиева. Изпълнителката разполага с две прислужници, които се грижат за домакинската работа и идват през ден в апартамента й, за да я обслужват. Това особено много се налага сега, когато звездата има и син – малкия Александър. Заради него се налагало всичко в дома й да е по местата си, за да може всяка секунда то да бъде открито, пише „Уикенд“.

„Когато човек има дете, не може да е разхвърлено и да има опасни предмети навсякъде”, обяснявала Мария. Според запознати, певицата давала над 600 лева месечно за чистачки, но пък нямала проблеми с този факт, защото дори не знаела откъде се пуска прахосмукачката и миялната машина у дома. „Не мога да се оправя сама. Имам нужда от помощници, за да се фокусирам над важните неща”, казва изпълнителката.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.