Млада българка уби майка си в Испания и живя седмица с трупа й

0
2860

18-годишна българска гражданка е била арестувана в Испания по съмнения, че заедно с приятеля си е убила майка си, а след това седмица е живяла с трупа ѝ, съобщи испанското издание „Ел Еспаньол“.

Младата заподозряна и гаджето ѝ, 19-годишен, са задържани в градчето Алкудия де Креспинс в провинция Валенсия, където е извършено и престъплението. Жертвата е на 45 години. По първоначална информация мъртвото ѝ тяло е било съхранявано във вана в общото им жилище. Убийството вероятно е било извършено с нож. Засега не е известен мотивът за престъплението.

Апартаментът, в който е бил намерен трупът, е принадлежал на убитата българка. Тя е давала подслон на двамата тийнейджъри. Съседи разказват пред вестника, че убитата е била дългогодишна жертва на домашно насилие – първоначално от съпруга си, а след това от децата си.

Жертвата е живяла над 20 години в града, състоянието на трупа е попречило на специалистите да определят точната дата на смъртта

Въз основа на резултатите от направената аутопсия е установено, че смъртта е настъпила през месец април, в следствие на множество прободни рани.

Вчера сутринта 19-годишната нашенка е разказала на своя приятелка, че заедно с приятеля ѝ са убили майка ѝ и държат трупа във ваната на жилището, в което са живеели на улица Мигел Ернандес във валенсиянския град Алкудия де Креспинс.

Малко след това приятелката е споделила за инцидента със свой познат, който веднага е отишъл и е разказал на полицията, уточнява worldbg.eu.

Жертвата е живяла над 20 години в града. Състоянието на трупа е попречило на специалистите да определят точната дата на смъртта. Съседите са усещали неприятна миризма, но не са предполагали, че е в резултат на разлагащо се човешко тяло.

Младата българка и приятелят ѝ са задържани и предадени на следствените органи. Единият от тях е направил самопризнания.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук