Мрежата прегря! Агресивна дама с Мерцедес псува и гази деца на пешеходна пътека, разпознавате ли колата ѝ? (СНИМКИ)

0
1169

Социалните мрежи завряха в протест срещу неизвестна дама, която е опитала да прегази малки дечица, почитащи на пътя жертвите на катастрофи. За случая разказва жена – очевидец, която е направила и снимки. Ето какво разкрива тя: „Малко сбит преразказ: децата, излизат да сложат цветя на пешеходната пътека – отбелязват по някакъв начин важността на войната по пътищата.

Спира една „дама“ – с Мерцедес-чето, първо надува клаксон, след което героически слиза, кълне и пЦува едната учителка, пред 100-тина деца от 1-4 клас. После се качва и с газ тръгва през пешеходната. В мен се поражда серия въпроси: Може би госпожата да е хирург, да спасява в тоя миг животи, или да кара замразено сърце за трансплантация, знам ли какво… От друга страна – тя, госпожата, явно бърза, явно е „ербап“, дето се вика, ама минувачите, дето снимали с телефони да не би нещо и на тях да им е имало, че оставили тая грозна сцена като избрали сеирджийството?

И последно – ако някой познава дамата, 10-ина паралелки с деца и толкова учителки са готови да я приемат с аргументирано обяснение на небивалото й поведение. Ох, дано бях деликатна, че напоследък запасите ми от зле разбрана толерантност рязко са се изчерпали и от НУЛА вървят към МИНУС.“

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.