Мъжки ризи за есента от Ree.bg

0
405

Сезонът на ризите с дълъг ръкав наближава бавно, но сигурно. Естествено, решение дебне отвсякъде и затова не бива да се притеснявате. Онлайн пазарът изобилства от най-различни модели есенни ризи, а ree.bg е един от магазините, които предлагат огромен избор от стилни и удобни мъжки ризи за есента. Ето защо, ще Ви представим 3 есенни модела на сайта, с които да сте свежи дори и в прохладните есенни дни.

След като модните къщи масово наложиха земните цветове и карето като едни от основните мотиви при мъжката мода за сезона есен-зима, със сигурност няма да имате проблем с избора на подходящата риза. Мъжката памучна карирана риза се вписва идеално в тазгодишните модни тенденции, а дишащата материя и свободния дизайн на модела няма как да Ви разочароват. В резултат, получавате удобна и стилна риза на каре с дълъг ръкав и възможност да изберете измежду 4 различни цвята – черен, зелен, червен и тъмносин.

Придържайки се към тенденциите, свободната памучна риза на райета ще Ви 

върне в уюта на 90-те години. Със своите земни цветове и ретро стил, тази риза може успешно да се съчетае с едноцветна тениска и ежедневни или карго панталони. Нещо повече, този модел е унисекс и е подходящ за носене не само от мъже, но и от жени. Всъщност, кой би устоял на класическата твърда яка и ръкави, прилежно допълнени с типичното джобче от лявата страна на ризата?

Ако все пак си падате по „изчистените“ модели, едноцветната мъжка риза с прибрано деколте е с максимално семпъл и практичен дизайн. Всъщност, това не е типичната и стандартна риза, а е със свободна кройка и дишаща материя, смес от полиестер и лен. Така ще имате риза, която да носите както през топлите пролетни дни, така и през прохладните дни на есента. Моделът се предлага в 4 различни цвята, а това я прави идеална за съчетаване с подходящите за сезона есен-зима якета и палта от Ree.bg.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук