Мъж нападна полицаи с кухненски нож, защото му занесли призовка

0
790

Карнобатлия нападнал полицаи, защото му занесли призовка по съдебно дело. Мъжът – Коста М, се вбесил, че униформените идват да му я връчат, започнал да ги замеря с тефтери от терасата на къщата си, но това му се сторило недостатъчно. Той изтичал до кухнята и грабнал нож с 13 сантиметрово острие. Отключил вратата и започнал да плаши с него полицаите, като крещял „Ще ви изтрия от лицето на земята!“, „Ще ви заколя!“ .

Коста М. викал с все сила, отласяйки цялата улица „Места“, на която се намира домът му. За да бъде узаптен, наложило се единият от полицаите да произведе предупредителни изстрели във въздуха, предаде „Труд”.

Ченгетата използвали и белезници, за да усмирят Коста. В ареста обаче той не спрял да разиграва униформените. Започнал да кряска, че го боли крака, така че се наложило да го откарат за преглед в болницата. Там било установено, че кракът му е изкълчен и лекарите го наместили. След това нервният мъж отново бил върнат в ареста. По случая е образувано бързо досъдебно производство.

Междувременно година и половина лишаване от свобода с три години изпитателен срок присъдиха районните магистрати на Бургас в сряда за трима роми. Те мятали камъни по полицаи и ги заплашвали, защото им била направена забележка за висока музика. Ромите празнували 8 декември от сутринта и побъркали комшиите си в квартала. Когато някой се оплакал и ченгетата дошли, пияни- заляни, купонджиите започнали да викат „Гяури“ и били отведени в ареста.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук