Наглост! Още една такса за плажа Силистар

0
1295

Туристите, които искат да отидат на плажа Силистар, отново са изправени пред неприятен проблем. Те трябва да плащат по две такси, за да паркират колите си.

Пътят, по който се движат колите, е общински и е свободен. По пътя обаче има няколко частни имота. Един от техните собственици е наел хора, които да събират такса от 1 лев за паркинг. Местата за паркиране обаче важат само за една определена зона и когато туристите стигнат до плажа, те трябва да платят още една такса – от 4 лева.

„Хората обясниха, че са им взели такса от 1 лев за паркинг, а реално не са използвали такъв. В момента има обособен паркинг за 4 лева, а останалите места са частни имоти и там не може да се паркира“, коментира пред Нова телевизия Стойчо Манев, концесионер на плажа.

„Плаща се двойно. Проблемът е, че си бяха направили частна митница на общински път. Не е проблемът левчето. Но е дразнещо“, разказа турист, на който му се е наложило да заплати два пъти.

„Достъпът по общинския път към плажа е напълно свободен. Абсолютно нередно е това, което прави човекът, който иска 1 лев“, заяви кметът на Царево Георги Лапчев./ПИК

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.