Настимир Ананиев свали картите пред БЛИЦ ТV: По заръка на Радев Рашков преследва Бойко Борисов

0
26
Изветряла ракия ли ще се окажат доказателствата на вътрешния министър, който трябва да се разправя с бившия премиер

Ексклузивно пред БЛИЦ TV говори депутатът от „Продължаваме промяната“ Настимир Ананиев. Неговата партия „Волт“ е сред мандатоносителите на учредената от Кирил Петков и Асен Василев организация, които спечелиха изборите. Опозицията не изпуска и за миг този момент, за да се заяде с управляващите всъщност колко са легитимни техните решения и къде аджаба отива партийната субсидия.

Настимир Ананиев свали картите на масата и не отрече, че Румен Радев използва вътрешният министър Бойко Рашков да се разправя с Бойко Борисов.

„Да, Борисов се страхува от Рашков. Мисля, че за всички е видимо, и има защо?“.

 

На въпрос на парламентарния репортер на БЛИЦ, дали всички доказателства, с които разполага Бойко Рашков не са като изветряла ракия – Ананиев за пореден път показа, колко е важна мисията на вътрешния министър в конфликта Радев – Борисов. И кое пречи материалите да не потъват в черна дупка.

„Не съм съгласен. Всички доказателства потъват в прокуратурата“ – той се надява да има независимо разследване, въпреки че Борисов беше разпитван по всико за което Рашков твърди, че има доказателства. Те изглеждат на този етап като съшити с бели конци върху основата на медийни публикации.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук