На Еверест се потвърждава истината за Великия потоп

0
2759

На най-високия връх на Земята били намерени и рибни скелети

Големият потоп, според Стария Завет, е продължил 40 дни и нощи. Много скептици и учени поставят под съмнение реалността на това ужасно събитие. 

Въпреки това, морски вкаменелости, открити на връх Еверест, може да докажат, че потопът не е измислица. Докато привържениците на Библията и противниците й спорят помежду си, НАСА каза шокиращата истина, пише  Whatch Jerusalem.

НАСА потвърди, че на върха на връх Еверест са открити морски вкаменелости и варовик. Това може да означава, че Еверест някога е бил напълно залят с вода. В противен случай, как на най-високата планина в света (връх 8 849 м), могат да бъдат намерени вкаменени скелети на риба.

Има обаче и друго обяснение за намерените варовикови скали. Някога на мястото на планината е било дъното на голямо море или океан.

В резултат на силен сблъсък на две тектонски плочи се образувала планинска верига и дъното станало част от върха. Това се е случило преди около 150 милиона години, казват учените.

Някои исторически артефакти просто не намират обяснение, като рибните скелети в планината, Ноев ковчег на Арарат. Такива спорове никога няма да стихнат.

Превод: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук