DAILYPRESS TV

НА ЖИВО В ДЕЙЛИ ПРЕС TV! Метрото към „Люлин“ и „Обеля“ спря (ОБНОВЕНА/СНИМКИ/ВИДЕО)

Заради инцидент на метростанция „Опълченска“ метрото към „Люлин“ и „Обеля“ спря. Движението на влаковете е временно спряно, съобщиха от Столична община.

От Метрополитен обясниха за Информационна агенция „Дейли Прес“, че при инцидента е пострадал човек, а от МВР уточниха пред репортер на агенция „Дейли Прес“, че жена е пострадала.

На този етап не се знае какво е състоянието й.

Инж. Стоян Братоев обясни пред репортер на „Дейли Прес“, че жената е паднала на релсите, а идващият влак не е успял да спре. Тя си е гледала в телефона и се е движела зад ограничителната линия близо до релсите.

Изображение 378366

Снимка: Информационна агенция „Бгнес“

На този етап няма яснота дали действията на жената са били суицидни.

Техниците на Метрополите се подготвят да вдигнат мотрисата, за да освободят тялото на жената. Към момента от Спешна помощ, не могат да потвърдят, че жената е починала.

Метрото се движи от станция „Сердика“ до станции „Летище София“ и до „Бизнес парка“ и от станция „Витоша“ до станция „Сливница“. По тези линии влакчетата се движат по график.

От Столична община съобщиха, че са осигурени временни извънредни автобуси във връзка с инцидента на метростанция „Опълченска“.

Те се движат по маршрут от метростанция „Сливница“ до Софийски университет „Св. Кл. Охридски“, Орлов мост, НДК и обратно до метростанция „Сливница“, двупосочно.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС TV ТУК:

Изображение 378367

Снимка: Информационна агенция „Бгнес“

Изображение 378364

Снимка: Информационна агенция „Бгнес“

Изображение 378365

Снимка: Информационна агенция „Бгнес“

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

loading...
To Top