НА СТАРТА НА СЕЗОНА: Разпродават барове за милиони по родното море

0
83

Барове по морето за милиони масово се разпродават в началото на летния сезон, показа проучване на „Телеграф“. На тезгяха са ресторанти, бирарии и дискотеки в Несебър, Слънчев бряг, Равда, Китен, Созопол, Приморско. Цените им надвишават половин милион лева и повечето от тях са готови, разработени бизнеси.

Оферти

Сред офертите е заведение в Несебър, което има редовни клиенти от 4 години. Цената му е 220 000 евро, а общата му площ – 169 квадрата. Заведението се намира в максимална близост до плажа, директно в зоната за разходка на туристите. Кухнята и барът са обзаведени с най-новото качествено оборудване, произведено в Германия, Италия, България. Вентилацията и климатизацията са в отлично работно състояние, рекламират продавачите. В същия курорт може да се купи и ресторант за 310 000 евро от 427 квадрата. В Слънчев бряг има предложение за напълно оборудван бар от 87 квадрата за 105 000 евро. Капанче в Приморско излиза 80 000 евро, а в Китен – за 320 000 евро.

Нови

Предлагат се и чисто нови заведения в Созопол и Царево. Цените са промоционални, защото са директно от строителите. Повечето сгради, в които се продават ресторантите, се строят в момента и са на първа линия. В Царево се търси собственик за ресторант от 255 квадрата за 505 000 евро. Брокерите гарантират, че от всяка маса ще се вижда морето. За 867 000 евро на тезгяха има заведение в Созопол, което също е в новострояща се сграда с изглед към плажа.

Хазарт

Освен бар на морето може да се купи и малко казино. Действащ хазартен бизнес с 15 собствени игрални автомата търси нов собственик в Царево. Причината за продажба е, че собственикът напуска тази бизнес линия, обясняват стопаните на обекта. Дружеството е без задължения, с перфектни финансови резултати и с персонал от 4 човека, обясняват още собствениците. Повечето заведения, които се продават на морето, вървят с видеонаблюдение, уточняват брокери. източник:Телеграф/Ралица Димитрова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук