Нейнски се прибра извънредно от Турция! Причината е невероятна

1
1718
Посланикът на България в Турция Надежда Нейнски вече е горда баба. Дъщерята на бившия външен министър – Виолета, я дари с прекрасна внучка, пише столичен ежедневник.

Малката, чието име все още е тайна, се появи на бял свят навръх 14 февруари. Тя проплака в 03,30 ч. под вещите грижи на д-р Красина Личева в частната болница „Надежда“ в София. Раждането е минало без никакви проблеми и двете момичета бяха изписани в петък преди обед.

Виолета (вдясно) вече е майка на момиченце

Нейнски пристигна специално за излизането им от болницата от Турция. Тя изчака нетърпеливо появата на майката и бебето в залата за изписвания на болницата. Заедно с нея беше и съпругът й Светлин и по-малката й дъщеря Нина, която зорко пазеше букетите за кака си. Почти в последния момент пристигна и бившият мъж на Надежда – Румен Михайлов. Явно двамата са запазили добри отношения и след развода, защото сърдечно се поздравиха и дори поговориха известно време.

Най-нетърпелив да прегърне дъщеричката си беше гордият татко – Азис Алейдин. Той и Виолета са семейство от юли 2015 година. Зетят на бившата европейска депутатка е доктор кардиолог. Работи в Правителствената болница. Роден е в село Сърница в хасковската община Минерални бани. Психоложката Виолета и лекарят бяха заедно две-три години, преди да вдигнат сватба. По-малко от две години след това те вече са горди родители.

Родителите на младия лекар също бяха пристигнали за изписването на внучката си. Всички си направиха куп снимки за спомен. След това се отправиха към ресторант в кв. „Лозенец“, където поляха хубавия повод. С тях естествено не беше Виолета, която заедно с малката се прибра в семейното жилище.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук