Нова мода: Ученици блокират асансьори за секс

0
983

Техници се оплакват, че шахтите са задръстени с презервативи и памперси

Ученици и студенти блокират асансьори, за да провят секс между етажите. Това са част от сигналите, които получаваме през зимата, признаха пред „Телеграф“ служители по поддръжката на подемните съоръжения във Варна.

„Случва се пенсионери да звънят на пожар,че асансьорът в блока им не се движи.Когато отидем на място, често установяваме, че всичко е наред, просто някоя двойка е спряла асансьора, за да го ползва за бърз сеанс между етажите. След някои от тях дори сме намирали употребявани презервативи в кабинките“, разказаха асансьорни техници от морската столица.

Домоуправители са потвърдили пред „Телеграф“, че през студените месеци, когато тинейджърите нямат терен за секс, ползват асансьорите. В Интернет дори има инструкции как да го направят между етажите, без да губят много време. Основният съвет е палавниците да са облечени с дрехи без копчета, които се свалят за секунди .

Техниците редовно намират презервативи и при почистването на асансьорните шахти. „Ежедневно ни викат да вадим от там изпуснати мобилни телефони, ключове, бижута, портмонета с пари. Когато слезем, се налага да газим във всякакви гнусотии-има дори и употребявани дамски превръзки или памперси“, разказват дългогодишни служители от фирмите за поддръжка.  /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук