Нов жесток скандал по оста БСП – ГЕРБ! Червеният депутат Антон Кутев вкара думи в устата на премиера Бойко Бирисов

0
1578

Нов жесток скандал по оста БСП – ГЕРБ! Червеният депутат Антон Кутев вкара думи в устата на премиера Бойко Бирисов. Това стана преди минути в студиото на Би Ти Ви. „Борисов казва много неща, помним и думите за „лошия човешки материал“, заяви социалистът. Той беше моментално поправен от водещия Антон Хекимян, който му напомни, че Борисов не е изричал тези думи към българите.

„Преди време Борисов каза, че ще съди всеки, който твърди такова нещо“, припомни му Хекимян. Кутев обаче не се отметна от думите си и заяви, че все пак Борисов го е казал, макар и с други думи.

Това обаче не беше всичко. „Червеният шаман“ истеряса напълно в края на разговора, когато каза буквално: „Аз няма да кажа като Корнелия, че в парламента има мутри, но в България може шеф на силова групировка да стане министър-председател. Айде да не е силова групировка, а охранителна фирма“.

Кутев очевидно не прави разлика между силова групировка и охранителна фирма – първото е престъпна организация, второто – напълно законен бизнес. В съда това може да му донесе бърза присъда.

Червеният депутат продължи да хули ГЕРБ и конгреса на партията от неделя. По думите му не можело да се избира с пълно мнозинство лидера, лично той имал много забележки към премиера.

Кутев не пропусна да зачекне и очевидно болната тема на БСП за категорично приетата декларация от страна на ГЕРБ, че няма да влизат в коалиция със социалистите. Червеният депутат се опита да припомни предложението на Борисов към Нинова да оглави Народното събрание и Деница Златева да остане министър отговарящ за европредседателството, но не спомена думите тогава на премиера, че го прави, за да има стабилност в държавата.

По думите на Антон Кутев Патриотите нямало да влязат в следващия парламент, а Марешки играел заедно с управляващата коалиция.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук