Нумероложката Нели Колева: Числата показват големи изненади на 14 ноември и нови избори през…

0
2574

Предстоят недоразумения, пререкания, затруднено общуване – както при съставянето на кабинет, така и в парламента

Очертава се да бъде избран шарен 47-ми парламент, в който участниците трудно ще намират общ език. Неспокойни са зимните месеци за повечето партийни лидери. Предстоят недоразумения, пререкания, затруднено общуване – както при съставянето на кабинет, така и в парламента. Това каза в интервю за „Марица“ нумерологът инж. н.с. Нели Колева.

„Според номера на бюлетината ГЕРБ- СДС излизат от изолация- в съпоставка с предишно време. На лице са завишени нумерологични, астрологични показатели да спечелят изборите, но без никаква тенденция за коалиция и съставяне на коалиционно правителство“, добави тя.

По думите на Колева, и след тези избори отново предстоят трансформации в политическия живот на страната. „Действието на вибрация 5 и Меркурий се изразходва в края на годината. Има нумерологична тенденция от влизане в следващи нови избори през пролетта на 2022 година“.

Ето какво още каза нумероложката пред „Марица“

 – Инж. Колева, подходяща ли е за избори 2 в 1 – парламентарни и президентски, датата 14 ноември 2021 от гледна точка на нумерологията?

– Датата на предстоящите избори 14.11.2021 година дава редуцирано нумерологично число  48=3. Вибрацията има Стурново влияние. Свързва се с ред, закон, дисциплина. Това число е неспокойно, непредсказуемо, може да даде изненади. Анализите сочат, че денят 14 ноември се намира под влияние на Сатурн и Уран.

Нумерологично числото дава пречки, спънки, трудности, възможни са спорове, неудачи, когато се търси единомислие от различните политически формации. Вибрация 4 винаги се свързва с нови предизвикателства. Според астрологията, урановото влияние в структурата на числото, трудно може да обедини хората само около една партия.

Като цифрова комбинация числото 48 може да провокира конфронтация, полемика. Четворката е символ на твърдост, устойчивост, изисква много работа. Но има и промяна- от влиянието на 8, коалициите ще стават по нов начин, с компромиси от всички участващи.

Денят на предстоящите избори е обвързан с планетата Меркурий, която има отношение към властта. В позитивен смисъл вибрацията е символ на разбирателство, дипломация. Но има и негативно проявление – може да се появят противоречия, влизане в конфронтация, спорове.

Тенденцията е за неспокойни месеци в политическия живот на България до края на 2021. Напрегнати месеци има и през 2022 г.

Очертава се да бъде избран шарен 47-ми парламент, в който участниците трудно ще намират общ език. Неспокойни са зимните месеци за повечето партийни лидери. Предстоят недоразумения, пререкания, затруднено общуване – както при съставянето на кабинет, така и в парламента.

С номерата на партиите в бюлетините нумерологията, астрологията дават кодирано послание, идващо от цифрите, числата и техните астрологични значения като съответстващи планети.

Номерът на бюлетината ни ориентира за предимства на съответната партия, но не дава точна представа коя може да спечели в изборния ден. Позитивен номер не винаги означава гарантирана победа на определена партия.

– Според социолозите коалицията ГЕРБ-СДС ще е първа сила. Дава ли им шанс номер 32, с който ще се явят на изборите, не само да са първи, но и да излязат от изолация? 

– Като нумерологична характеристика числото 32 е под влиянието на цифра 3, 2 и редуциран сбор 5. Тройката е символ на планетата Юпитер. Тази вибрация се свързва с успеха, дава сполука, признание. Двойката също помага, избягва конфликти, Луната олицетворява народа. В числото 32 има творческа активност, дава шанс за нови контакти.

Вибрация 32 има и негативен аспект- изменчива природа, склонност към промени, разочарование, шанс за движение в различни посоки.
ГЕРБ-СДС имат засилено влияние в деня на изборите. Според номера на бюлетината ГЕРБ- СДС излизат от изолация- в съпоставка с предишно време. На лице са завишени нумерологични, астрологични показатели да спечелят изборите, но без никаква тенденция за коалиция и съставяне на коалиционно правителство.

– Социолозите отреждат на дебютанта  „Продължаваме промяната“ с лидери Кирил Петков и Асен Василев трета позиция на парламентарните избори. Ще бъдат ли новият хит на 14 ноември, имайки предвид числото 25, което жребият им отреди?

– Според нумерологията числото 25 е най- подвижното число. Числото има уникална и в същото време странна комбинация от цифри. На лице са астрологични планетни аспекти, които задвижват енергията на двойката, както и на планетата Меркурий. Астрологично двойката е свещено число. Тя олицетворява Луната и е символ на мекота, разбирателство, дава съпричастие, мир и хармония в живота.

Лидерите Кирил Петков и Асен Василев на „Продължаваме Промяната“- са хит на тези парламентарни избори. Според нумерологични, астрологични изчисления- композитните карти на двамата лидери Петков и Василев- сочат тяхното участие в политическия живот на България още дълги години, на различни длъжности и постове.

Следвайки нумерология, астрология, редукцията може да мине през цифра 7. Числото е символ на голяма интуиция, притежава енергийна мощ, отдаденост на кауза.

В астрологията 25 носи със себе си повече сигурност, разнообразие и свобода. Седем е символ на знания, опит, перфекционизъм. Седмицата крие много загадки.
„Продължаваме Промяната“- според номер на бюлетина може да се бори за първа политическа сила. Анализите сочат, че ще се води битка между партиите на статуквото и новите партии, които настояват за промяна.

Според изчисленията има добра тенденция новата партия „ПП“ да измести „Има такъв народ“ и Слави Трифонов. Имайки предвид мощната нумерологична конфигурация на числото 25, както и според рождените им карти на 2-мата лидери, Петков и Василев- събират както нови избиратели, така и от гласовете на партиите на статуквото.

На тези парламентарни избори партията на Кирил Петков и Асен Василев държи ключа към съставяне на правителство. Това е нумерологичната тенденция както на сегашните избори, така и през 2022.

При негативни проявления- има реализация, която понякога е бавна. Поява на трудности при осъществяване на целите. На лице са нумерологични, астрологични фактори, които сочат за трудности при съставяне на коалиционен кабинет.

– Какъв шанс ще има на изборите през ноември с номер 24 „Има такъв народ на Слави Трифонов, който беше първа сила на предишния вот на 11 юли?

– Числото 24 има редуциран сбор 6. Тази нумерологична комбинация дава големи позитиви. Склонна е на компромиси, колективна дейност- под влиянието на Венера и Луната. Символ на обединение, съглашение. Може да влиза в разнородни договорености, разчита на доверието, на симпатията. Нумерологично номер 24 може лесно да се приспособява към околните, да лавира- от влиянието на цифра 2, символ на Луната.

Нумерологичните характеристики на вибрация 6 дават космичен шанс на Слави Трифонов и Тошко Йорданов да променят някои свои позиции при съставяне на кабинет.

В негативен план – слаба вибрация като енергиен заряд, шансове за вмешателство, прекалени компромиси, сдружение по необходимост.

– БСП се надяват да са втора и дори първа сила – какъв шанс им дава цифрата 33?

– Номер 33 има силен енергиен заряд, позитивна енергия, може да привлича хора към себе си, да ги закриля. Разчита на симпатията, доверието, притежава стабилност, устойчивост по пътя към успеха, склонна да развие дипломация под влиянието на двойната тройка, символ на Юпитер.

Нумерологичното значение на 33- символ на духовно просветление, космическо съвършенство /3+3=6/. Свързва се с постижения, засилено чувство за справедливост, самоотвержено служене.

В негативна светлина- стремежа към високи добродетели- може да бъде нарушен и заменен с ниски страсти.

– Дясноцентристкото обединение „Демократична България“ очаква прилив на гласове, но новият проект ПП може да дръпне избиратели от тях. Какъв успех за формацията на Христо Иванов отрежда изтегленото число 30?

– Номер 30, от нумерологична и астрологична гледна точка числото е пазител на светлите сили, на светлината. Вибрация тридесет- е със засилен стремеж към духовно израстване, може да прояви благотворителност, да крие дълбочинни духовни истини. В своето развитие- трябва да развие силно чувство за справедливост, да служи на хората.

В позитивен аспект- вибрацията е активна, има стремеж към промяна, работи мащабно, опитва се да решава проблемите на цялото човечество. Притежателят на 30- желателно е да съществува и помага на хората, според духовните принципи, космичният ред. По аналогия 30 са буквите в азбуката.

Според номер 30  партията има своето значение, тя увеличава влиянието си сред избирателите.

– Може ли формацията около Мая Манолова Изправи се БГ Ние идваме, която се явява с номер 31, да остане под 4-процентовата бариера и да не влезе в следващия парламент?

– Номер 31 има редуциран сбор четворка. Според показателите в нумерологията четворката се свързва с ред, закон, дисциплина, има лидерски амбиции, перфектна организация, стабилност, умее да се грижи за реда. Според астрологията четири е материална вибрация, стреми се към постоянство, често са максималисти.

В негативна светлина- четворката дава продължителни ситуации свързани с трудности и ограничения. Личността се стреми да се налага, липса на тактичност, хората са консервативни, пасивни. Според личния месец- формацията Изправи се БГ и Мая Манолова срещат известни затруднения през втората декада на месец 11, ноември. Това е валидно за повечето партии.

– Какво сочат цифрите за представянето на президентските избори за досегашния президент Румен Радев, подкрепен от БСП, ИТН, ПП, който ще се бори за твори мандат под номер 6? На балотаж ли ще стане ясен победителят?

– Румен Радев се намира в Лична година под вибрация 11=2. От астрологична гледна точка двойката е символ на Луната. Това е обединителна Лична година, човек се стреми към общността, колектива, групата, съпричастен на чуждото страдание, има и плутоново влияние. Плутон в астрологията се свързва с властта, дава огромна амбиция при справяне с трудните житейски ситуации, носи издръжливост, проява на силна воля, мощ.

В позитивен план- личността е в състояние е да поеме големи отговорности. При негативното проявление- човек лесно си създава врагове, податлив е на чуждо влияние- тогава се изразява като нестабилна вибрация.

Номер 6 в изборната бюлетина- при позитивна кармична шестица човек е отговорен, зачита чуждото мнение. При негативни аспекти- проява на безпокойство, напрежение, максимализъм.

Нумерологични анализи сочат, че сегашния президент г-н Румен Радев има завишени предпоставки за спечелване на изборите още на първия тур.

–  Може ли ректорът на Софийския университет проф. Анастас Герджиков, подкрепен от ГЕРБ-СДС, който ще се яви с номер 15, да победи Румен Радев ида стане президент?

– Според цифрите в нумерологията проф. Атанас Герджиков се намира в Лична година на големи отговорности под вибрацията на цифра 8, която има ураново влияние.

В астрологията 8 е число, което тласка личността към нови идеи, дава стремеж към внезапни обрати, неочаквани трансформации.
При негативния аспект на осмицата- човек иска да се наслади на различни опитности, които не винаги имат желаната продължителност. Нумерологично Осем се свързва с вътрешно напрежение, носи разочарования.

Номер 15 има редуциран сбор 6, който е символ на Венера. В структурата участва Меркурий. Тази астрологична комбинация при негативен аспект- може да е податлива на чуждо влияние, човек изпитва раздвояване, има лутане, колебания.

– Какъв успех на вота вещае числото 19 за председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов? Може ли да стане втори и да измести проф. Герджиков като опонент на Радев на балотажа?

– Г-н Лозан Панов, който е независим кандидат за президент се намира в лична година под вибрация 9, която е носител на мощен енергиен заряд.  Според астрологични изчисления от втората половина на  2021 година г-н Лозан Панов се намира в нов 10- годишен цикъл, който предначертава стремеж, желание за изява в политиката. И през следващата 2022- тази тенденция продължава.

Номер 19 съдържа цифри 1 и 9. Единицата нумерологично е символ на постоянство, дава напредък, стабилност. Девятката в нумерологията символизира власт, в комбинация с хуманност, грижа за другите.

При негативно проявление- девет се свързва с „подземното царство“, дава трудности по пътя към успеха, вътрешно напрежение при отработване на кармичния дълг.

– Как ще се представи на изборите лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, който ще участва с номер 17?

– Номер 17 съчетава самостоятелност, инициатива, с желание за свобода в действията под влияние на Уран и Марс. Често разчитат на подкрепа и помощ от вън.

Числото 17 от астрологична гледна точка- може да са склонни към авантюризъм, възгордяване, също могат да са максималисти в действията, както и да пазят дълбоки тайни.

В негативен план- поради урановото влияние действията може да са необмислени, прибързани, могат да имат манипулативен характер, склонност към саморазруха.

– Има ли шанс най-атрактивният кандидат президент Луна Йорданова, която е с номер16?

– Номер 16 при добри, позитивни обстоятелства- проявява своята градивна сила, редуцирания сбор е символ на Марс. Вибрация 16 има склонност да се променя, в състояние е да търси нови съмишленици. Астрологично седем търси успеха,  иска да се реализира. Седмицата се свързва с водачество, лидерство.  В негативен аспект- седем изпада в изолация, много размишлява, има колебания, страхове.

– В Пловдив се очертава най-оспорвана лидерска битка за депутати- Бойко Борисов (ГЕРБ-СДС с№32) срещу  Кирил Петков от Продължаваме промяната (№25). Кой има най-големи шансове за успех според числата?

– И двете вибрации са успешни, но по-късметлийска е 32.

Номер 25 от астрологична гледна точка е добре аспектирана комбинация, която носи успех в колективни дейности, каквито са предстоящите избори. Нумерологично 25 е подвижна вибрация, с висок енергиен заряд. Според вибрационната структура, числото е неизчерпаем източник на вдъхновение, което се предава и на околните. При негативно проявление са възможни раздвоения, лутане, съмнения, както и прекалено доверие.

Като нумерологична характеристика числото 32 сочи удовлетворение от вложени усилия, постоянство. Вибрацията се свързва с възможност за успехи и признание, с добри възможности за подкрепа, надграждане. В негативен план може да има напрежение, безпокойство.

И двете вибрации дават успех при колективни мероприятия, могат да печелят симпатизанти.

От астрологична гледна точка по-голяма устойчивост и  шанс за успех дава номер 32, поради действието и значението на планетата Юпитер.

– Сочат ли числата нови скорошни избори?  

– От гледна точка на нумерологията, астрологията България продължава да е в дълбок преход- както до края на 2021, така и през 2022 година. Тази трансформация е подобна на събитията от 1990- 1991- 1992 година, но се случва по- бавно и мъчително. И след тези избори отново предстоят трансформации в политическия живот на страната.

Действието на вибрация 5 и Меркурий се изразходва в края на годината. Има нумерологична тенденция от влизане в следващи нови избори през пролетта на 2022 година.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук