Окултно! Нашенецът лудна по „посоляването“ и ръсенето с босилек за любов и вярност

0
1578

На мистични ритуали и билкови отвари разчитат все повече българи, за да привлекат или задържат желания партньор в живота си

На мистични ритуали и билкови отвари разчитат все повече нашенци, за да привлекат или задържат желания партньор в живота си. Чудодейните рецепти масово се разменят из форуми и социални мрежи и стотици хора споделят опит.

Мераклиите да се докоснат до свръхествените сили се жалят, че нищо друго не им е помогнало да бъдат щастливи в любовта, а изпробвали методите обещават мечтаната хармония, пише в приложението на в. „Труд“ – „Зодиак“.

Любителите на домашните магии се хвалят, че най-лесна и в същото време най-сигурна била магията със сол. „Ако искате да привлечете вниманието на някого, се опитайте да го „посолите“. Подръжте за известно време сол в ръцете си, съсредоточете на желанието и емоциите си, а след това я разхвърлете там, където обикновено ходи този човек, или ако е възможно я поставете в храната му“, съветват се любители на мистиката.

Напръскването на партньора по време на сън с прах от стрит босилек предотвратява изневери, казват запознати с домашните магии. Узрели цветове със семенцата на глухарчето в джобовете или багажа на любимия при дълги отсъствия пък му пречели да кръшка. Такова действие имали и семената от копър. Измиване на лицето и ръцете с отвара от тях пък водела до засилване на любовното желание, гласят само част от рецептите, под които потребителите се кълнат в тяхната ефикасност

„Изгарянето на щипка джинджифил в дома води до подобряване на взаимоотношенията между партньорите“, убеждават потребители в социалните мрежи.
Риганът пък се хвали като универсална добавка към всички амулети за любов. Също така се използва против любовна мъка и за забрава на любов. Още по-силни били отварите, в които се смесват по няколко от чудодейните билки.

Ватикански хляб сбъдва съкровена мечта

Едно от най-търсените, но и най-трудни за намиране неща сред любителите на свръхествествените сили, се оказва тестото за Ватикански хляб, разказаха посветени легендите пред „Зодиак“. Той се приготвя само веднъж в живота и се вярва, че сбъдва най-съкровеното желание. Ключовото е, сместа, от която започва приготвянето на хляба, трябва да ви е дадена от човек, който вече го правил. След омесването на част от съставките всеки раздава от тестото на трима души и след това те продължават веригата.
В желанието да се докоснат до магията му потребителите в интернет дори се договарят да си го изпратят по куриер. Ватиканският хляб всъщност е вид сладкиш, който съдържа брашно, олио, яйца, захар, мляко, орехи, стафиди и шоколад, които се замесват по специална техника в продължение на 7 дни. Идеята на този хляб е, чрез предаването на закваската да получите и предадете добро и да се заредите с положителна енергия.

Разпиляна пръст пред вратата вещае смърт

Потребителите в интернет разменят и много начини, по които да разберете дали вече сте станали жертва на магия от недоброжелател.
Ако намерите пред входната си врата пръст, това може да означава, че ви е направена магия, твърдят те, позовавайки се на древни книги. Гробищна пръст носи на човека болест, и дори смърт. Обикновено след това се откривало злокачествено образование у човека, на когото тя е направена или някакво заболяване на кръвта, пишат запознатите.

Ако у дома си сте намерили козина, а нямате домашни животни, това означава, че някой желае семейството ви да се разпадне. Знак за магия са обгорени елхови игли до черен цвят. Ако пък в джобовете на мъжа си намерите сол и боклуци, това означава, че друга жена се домогва до него, предупреждават любителите на мистиката.

 

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.