Окултно! Нашенецът лудна по „посоляването“ и ръсенето с босилек за любов и вярност

0
1827

На мистични ритуали и билкови отвари разчитат все повече българи, за да привлекат или задържат желания партньор в живота си

На мистични ритуали и билкови отвари разчитат все повече нашенци, за да привлекат или задържат желания партньор в живота си. Чудодейните рецепти масово се разменят из форуми и социални мрежи и стотици хора споделят опит.

Мераклиите да се докоснат до свръхествените сили се жалят, че нищо друго не им е помогнало да бъдат щастливи в любовта, а изпробвали методите обещават мечтаната хармония, пише в приложението на в. „Труд“ – „Зодиак“.

Любителите на домашните магии се хвалят, че най-лесна и в същото време най-сигурна била магията със сол. „Ако искате да привлечете вниманието на някого, се опитайте да го „посолите“. Подръжте за известно време сол в ръцете си, съсредоточете на желанието и емоциите си, а след това я разхвърлете там, където обикновено ходи този човек, или ако е възможно я поставете в храната му“, съветват се любители на мистиката.

Напръскването на партньора по време на сън с прах от стрит босилек предотвратява изневери, казват запознати с домашните магии. Узрели цветове със семенцата на глухарчето в джобовете или багажа на любимия при дълги отсъствия пък му пречели да кръшка. Такова действие имали и семената от копър. Измиване на лицето и ръцете с отвара от тях пък водела до засилване на любовното желание, гласят само част от рецептите, под които потребителите се кълнат в тяхната ефикасност

„Изгарянето на щипка джинджифил в дома води до подобряване на взаимоотношенията между партньорите“, убеждават потребители в социалните мрежи.
Риганът пък се хвали като универсална добавка към всички амулети за любов. Също така се използва против любовна мъка и за забрава на любов. Още по-силни били отварите, в които се смесват по няколко от чудодейните билки.

Ватикански хляб сбъдва съкровена мечта

Едно от най-търсените, но и най-трудни за намиране неща сред любителите на свръхествествените сили, се оказва тестото за Ватикански хляб, разказаха посветени легендите пред „Зодиак“. Той се приготвя само веднъж в живота и се вярва, че сбъдва най-съкровеното желание. Ключовото е, сместа, от която започва приготвянето на хляба, трябва да ви е дадена от човек, който вече го правил. След омесването на част от съставките всеки раздава от тестото на трима души и след това те продължават веригата.
В желанието да се докоснат до магията му потребителите в интернет дори се договарят да си го изпратят по куриер. Ватиканският хляб всъщност е вид сладкиш, който съдържа брашно, олио, яйца, захар, мляко, орехи, стафиди и шоколад, които се замесват по специална техника в продължение на 7 дни. Идеята на този хляб е, чрез предаването на закваската да получите и предадете добро и да се заредите с положителна енергия.

Разпиляна пръст пред вратата вещае смърт

Потребителите в интернет разменят и много начини, по които да разберете дали вече сте станали жертва на магия от недоброжелател.
Ако намерите пред входната си врата пръст, това може да означава, че ви е направена магия, твърдят те, позовавайки се на древни книги. Гробищна пръст носи на човека болест, и дори смърт. Обикновено след това се откривало злокачествено образование у човека, на когото тя е направена или някакво заболяване на кръвта, пишат запознатите.

Ако у дома си сте намерили козина, а нямате домашни животни, това означава, че някой желае семейството ви да се разпадне. Знак за магия са обгорени елхови игли до черен цвят. Ако пък в джобовете на мъжа си намерите сол и боклуци, това означава, че друга жена се домогва до него, предупреждават любителите на мистиката.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук