Опитна проститутка проговори за сложността на професията (СНИМКИ)

0
1538

Австралийката Гуинет Монтенегро в момента е на 39 години. 12 от тях е работила като проститутка. В книгата, която написа наскоро, тя разкрива за какви удивителни неща са готови да платят хората, съобщава The Sun.

Монтенегро отбелязва, че най-важното нещо е желанията на клиента бъдат изпълнявани. Много мъже я търсели, защото се чувствали ненужни във връзките си.

Гуинет казва още, че много момичета в бранша опитват да преборят конкуренцията, предлагайки необичайни услуги. Тя призовава бившите си колежки да не правят подобни неща, защото това може да доведе до неприятни последствия. „Клиентите са обикновени хора, които просто искат да се повеселят и те искат да знаят, че вие също се забавлявате”, казва Гуинет.

Тя разказва още, че не е необходимо момичетата, които упражняват тази древна професия, да увеличават размера на гърдите си, защото мъжете държали на естествената красота. „Много мъже активно търсят момичета за ескорт, които не са най-големите красавици, защото доста често мъжете се стесняват, когато са с големи красавици”, казва бившата проститутка.

Монтенегро добавя, че един от най-големите митове е, че мъжете искат само млади жени. Съдейки от своя опит, тя заявява, че една дама може да се радва на успех във всяка възраст. Тя е виждала секс труженички на 30, 40, 50 и 60 години. И тези дами, уверява Монтенегро, си изкарвали доста добри пари.

Гуинет дори разказва за една труженичка, която се пробвала на това поприще на 83-годишна възраст и работила като проститутка цели 4 години, прибирайки по 250 паунда на час от всеки клиент.

„Не е задължително да сте най-красивата жена. Ако изглеждате добре и сте уверени в себе си, енергични, вие сте професионалист”, казва още Гуинет.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук