Педофил си уреди среща с 13 г. момиче в столичния кв. „Сухата река“, но се появиха трима младежи и… ВИДЕО

0
2623

Момчетата проследиха малолетната и ухажора й от фейсбук и го спипаха минути преди да посегне на детето в горичка в район Подуяне

Трима млади мъже спасиха 13-годишно момиченце от педофил в София. Младежите проследиха малолетната и ухажора й от социалната мрежа и го спипаха минути преди да посегне на детето в горичка в район Подуяне, пише stolica.bg.

Видеото, около 28 минути, бе публикувано и взриви социалната мрежа.

Извратенякът е на 47 години и е зарибил малкото момиченце в социалната мрежа. Първоначално го разпитва дали вече е правило секс, иска ли да опита и след 3-месечна кореспонденция му определя среща.

Двамата се срещат преди дни пред голям хипермаркет в квартала и тръгват към безлюден парк. Навлизайки в гориста зона, спасителите го спипват, след като той се опитва да избяга. От видеото става ясно, че съпругата му с двете им деца го напуснали.

47-годишният е от столичния „Хаджи Димитър“ и работи като шофьор в частна фирма. Момиченцето е от „Сухата река“ и отказва да излезе на среща вечерта, става ясно от чата, в който са си писали. Учудващо е търпението на тримата мъже, които не му удариха дори шамар, а го разпитваха защо посяга на малолетни.

Педофилът първоначално обясняваше, че момичето е на 14 години, но изглеждала по-голяма, след като в чата му написало, че е на 13. Докато го питат, да кажат ли на жена му какво прави, и какво би направил той, ако това се случи с неговото дете, се чуват въпроси на живеещи в блоковете около парка. Момчета ги поканиха да отидат при тях и да видят лицето на педофила с предупреждение да си пазят децата.

blob:https://www.facebook.com/5eb9212a-b9e4-4130-b3bb-7447e62e1caa

blitz.bg

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.