„Пирогов“: Лекарите не са длъжни да обясняват на пациентите всичко! (ВИДЕО)

0
1976

Пациентка на „Пирогов“ се оплака, че заедно с още осем души са били принудени да чакат повече от 20 минути пред рентгеновия кабинет без никой да влиза вътре, защото току що измитият под  трябвало да изсъхне. „В същото време лекарката обясняваше как нейната заплата не зависела от пациентите и имала образование за разлика от нас„, разказа пред TrafficNews възмутената Джулия Теодорова.

Екипът ни потърси за коментар на случая ръководството на „Пирогов“.

„Ако е имало пациент с определени сериозни заболявания, след това се минава със специален препарат, който дезинфекцира. По протокол това трябва да се направи,  за да не  е опасно за следващите пациенти, които ще посетят мястото.

На лекарите не им е работа да обясняват това, те се занимават с други по-сложни задачи. Има други хора от персонала, които би следвало да обяснят на пациентите“, заяви пред TrafficNews Мария Пойразова, говорител на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“.

Резултат с изображение за "Пирогов": Лекарите не са длъжни да обясняват на пациентите всичко!

Ето и видеото, което Джулия Теодорова публикува в нета след като се оплака, че с нейна приятелка са чакали близо 3 часа в спешната болница за преглед.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук