Полският Нострадамус предрече гибелта на Украйна, ЕС и страната си

0
226

Прорицателят Кшищоф Яцковски придоби известност, след като предсказа смъртта на полския президент Лех Качински в самолетна катастрофа през 2009 г.

През 2023 г. храната и бензинът ще бъдат на купони, парите ще се обезценят и отменят, цените на електрониката ще станат непосилни, убеден е Кшищоф Яцковски. 

Най-известният екстрасенс в Полша Кшищоф Яцковски обикновено прави прогнози само за собствената си страна , но този път той реши да „разшири“ границите и да каже какво чака света, пишат чужди агенции, които продължават да наричат агресията в Украйна „специална операция“.

Прорицателят, понякога наричан полският Нострадамус, придоби известност, след като предсказа смъртта на полския президент Лех Качински през 2009 г. Освен това ясновидецът ясно каза, че смъртта ще бъде в резултат на самолетна катастрофа.

След всичко случило се социалните мрежи на Яцковски, в които той споделя прогнозите си на живо, са следени ако не от милиони, то със сигурност от хиляди хора. Много от прогнозите му вече се сбъднаха. И така, Яцковски говори за блокиране много преди да се случи пандемията от коронавирус. В началото на годината във виденията си той видял хора, които панически бягат „извън страната“ към Полша, а армията ще трябва да излезе на улицата, за да се противопостави на заплахите.

От втората половина на 2022 г. ще започне толкова сериозна криза, че хората ще трябва да направят избор: да се стоплят или да купуват храна. „Светът ще се промени толкова бързо, че ще бъде трудно за хората да разберат от какво да се страхуват и от какво да са нервни“, казва Яцковски.

И аз също „видях“ голям флот да навлиза в Средиземно море, който е предназначен да защити нещо. Ясновидката също сънувала, че в околностите на Турция ще се случи нещо необичайно, последствията от което ще бъдат ужасяващи. Корабите ще блокират региона и ще пазят реда, но екстрасенсът не може да каже какво точно ще се случи.

Единственото, което видях ясно, е как на хората се раздават бутилки с питейна вода. Европа ще се уплаши и жителите на страните от ЕС ще мислят къде да избягат. „Тепърва ще има подготовка, мобилизация – всички ще се страхуват, че нападнатата държава ще стане и ще отговори. Но това няма да стане. Страхът от този възможен отговор обаче ще бъде изкуствено подхранван“, казва Яцковски пред своите абонати.

В същото време той обръща внимание, че специално ще се подклажда паника сред хората, за да се вземат непопулярни решения, както беше по време на пандемията от коронавирус.На всички ще се обяснява, че решенията са необходими и временни, а всъщност те са завинаги, предупреждава гадателят. И прогнозира недостиг на продукти в магазините. Цените на всичко ще станат не само високи, но и по-високи, което ще доведе до обединяването на някои региони на Европа в едно, което означава, че ЕС ще „умре“ или ще се трансформира в отделни блокове, надяват се някои агенции.

На мястото на самата Европа ще се образуват 3 напълно нови големи държави, като Полша нямало да я има, тъй като тя ще стане част от една от тях. Пред очите ни ще се случат неща, които дори ни е трудно да повярваме сега, те изглеждат толкова нереални, казва Яцковски. В някои страни по света парите ще изчезнат, във всеки случай това ще се случи в Европа. Ще има временни пари, които не могат да се държат в ръка.“ Те ще бъдат електронни или като купони, с които ще може да се купува храна, гориво или други необходими неща. А това от своя страна ще доведе до определен вид бартер”, обясни гадателят.

Все едно, ако един човек си е изчерпал месечния лимит за нещо, той ще поиска друг, а той в замяна ще даде своя купон за друг продукт, който не е използвал. Ограничението ще важи за почти всички стоки, защото след някои събития светът ще бъде изправен пред чудовищен икономически хаос, посочва Яцковски.
И екстрасенсът също „видя“, че поради хиперинфлацията държавните институции ще започнат да функционират неправилно. Световната икономика ще се срине, а парите ще загубят силата си.

Има прогнози и за Украйна. Между другото, ясновидецът отдавна наблюдава тази съседна на Полша страна. Още през 2005 г. Яцковски писа, че е време Украйна да мисли и да живее в режима на Апокалипсиса. През 2021 г. той каза, че ще бъде извършена атака срещу Украйна, централните и източните райони на Украйна  ще пострадат най-много. В същото време Яцковски не скри факта, че причината за пълномащабни военни действия ще бъдат постоянните провокации от страна на Полша.

Днес всички трябва да разберат, че всички са в състояние на Трета световна война, защото събитията в Украйна не са локален конфликт, сподели той пред последователи в социалните мрежи.

„И сега е време всички народи и страни да мислят и живеят в режима на Апокалипсиса“, убеден е гадателят. Яцковски предупреди още, че много скоро Китай ще започне да се проявява активно, да показва своето „истинско лице“, което Западът не би искал много. Според екстрасенса днес в света има само две мощни сили: първата е НАТО, втората е Русия и Китай. Конфронтацията може да породи още повече състояния.

Време е да се подготвим за още по-лоши времена, подчертава ясновидцът. В бъдеще хората може да се разделят на 2 лагера. Единият ще има всичко, а другият нищо. Онези, които дръзнат да тръгнат срещу системата, ги чакат арести. В допълнение, нова болест ще падне върху света. Но най-ужасната прогноза беше визията, че някои държави ще започнат да отнемат деца от семейства и да ги изпращат в специални институции. Това ще доведе до факта, че хората ще се опитат да избягат с близките си в Латинска Америка в името на спасението. Други гадатели също направиха разочароващи предсказания на света. Те също предричаха смъртта на Европа, и то не само икономическа или политическа, но и естествена. А един от най-великите гадатели на 20-ти век, Едгар Кейси, вярваше, че всяка страна ще получи това, което заслужава.

Превод: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук