Потвърдено: Глория напуска Пайнер

1
1243

Примата на фолка Глория със сигурност напуска „Пайнер”. Слуховете, че певицата е взела окончателно решение да разтрогне трудовите си отношения с Митко Пайнера, тръгнаха още преди 2 години, а сега самата топ изпълнителка ги потвърди лично.

Тя споделила това намерение пред свои почитатели, които подобно на нея, останали силно разочаровани, че тя е останала за пореден път пренебрегната при връчването на годишните награди на „Пайнер” неотдавна. Договорът на една от най-големите звезди в империята изтича през май тази година, като сега Глория е категорична, че няма да го поднови при никакви обстоятелства – дори ако инж. Димитров й предложи изкушаващи и преференциални условия.

Глория преди се е оплаквала, че с Митко Пайнера са имали разногласия, но в крайна сметка винаги са се разбирали. „Каквото и да ми предложи, този тпът няма да остана”, отсича сега Глория. Както е известно, тя е певицата с най-нисък процент, който компанията й удържа от хонорарите – 25%. За сметка на това, в последните 5 години „Пайнер” по никакъв начин  не е помогнал кариерата на първата звезда в каталога си.

Новата война между фирмата и певицата избухна след връчването на наградите. Минути след като бяха обявени призьорките във всички категории и отново стана ясно, че Глория е пренебрегната за сметка на не толкова успешни нейни колежи, феновете на звездата избухнаха в социалната мрежа. Самата Глория за поредна година не уважи „бляскавата” церемония, свикнала със затвърдената традиция да не взима отличия.

А този път заслужаваше да бъде наградена поне за сценично участие, където статуетката прибра Галена. От „Пайнер” напълно пренебрегнаха чисто организационно концерта на Глория по повод 20-годишнината й на сцената, а тя дори успя да препълни Зала 1 на НДК за четвърти път. В крайна сметка обаче Галена обра лаврите. „Колко фолк изпълнителки успяват да напълнят Зала 1 на НДК? Дори всички „звезди” на куп да се съберат, пак остават празни места”, категорични са феновете на русенката.

Запознати разказват, че разкола в отношенията между Пайнера и Примата настъпил точно по повод концерта в НДК. Тогава от компанията отказаха каквото и да било спонсорство, дори върху самите билети отсъстваше логото на „Пайнер”.

Според служители в самата компания Глория е била пренебрегната и в още една категория – за най-продаван албум. Мълви се, че „Пясъчни кули” е най-продаваният диск от каталога на „Пайнер” за 2015-та година, но по време на самата церемония излезлия в края на годината албум на Мара Отварачката грабна отличието./Blife

1 коментар

  1. Ако е вярно, правилно е постъпила. Обожавам я и подкрепям всяко нейно решение, защото ще успее и сама, за разлика от останалите Пайнерови певачки и „звезди“. Най-умната, красива и талантлива, несравнима с всички останали, които могат само да и дишата праха от нозете.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук