Почина бизнесменът Христо Сираков

0
2646

Преди няколко дни издателят на „Плейбой” бе покосен от инсулт

Бизнесменът Христо Сираков е починал, съобщава Lupa.bg. Според запознати плейбоят си е отишъл след усложнения от коронавирус, който прекарал преди три месеца.

Преди няколко дни издателят на „Плейбой” бе покосен от инсулт. Той е претърпял операция, при която е извършена процедура за разширяване на кръвоносните съдове. Българският Хю Хефнър бе настанен в интензивно отделение в тежко състояние.

Това не е първият здравословен проблем на Сираков. Преди години той прекарал инфаркт. Освен това имал и проблеми с кръвното. Бизнесменът в последните месеци подготвял новия конкурс „Мис Плеймейт”.

64-годишният Христо Сираков бе известен като Ицо Стоте манекенки заради влечението му към миски.

Бизнесменът е роден в София на 28 юни 1956 г. Майка му е лекар по дентална медицина, а баща му работи в сферата на авиацията. Христо завършва средното си образование във Френската гимназия в София.

След това учи в лицей в Париж. Той е бизнесмен с разностранни интереси. Шоубизнесът на Христо Сираков е сред най-популярните му занимания в България. От няколко години участва в организацията на конкурса “Мис Плеймейт”.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук