ПП признаха, че ламтят за властта, готови са да пристанат на ГЕРБ при тези 3 условия

0
442

По думите на Александър Дунчев, не е нужно ПП да е в управлението, за да изпълнява обещанията си

Има няколко човека от нашата партия, които жадуват за власт и постове. Това заяви пред БНТ депутатът от ПП Александър Дунчев. Той обаче побърза да уточни, че голяма част от народните представители от „Промяната“ и ДБ са в парламента заради хората, което показвали всеки ден.

Все пак обаче двете партии не могат да управляват самостоятелно, затова единствената им политическа опция е да кажат кои са условията, при които могат да работят с всеки.

Според него не е нужно ПП да е в управлението, за да изпълнява обещанията си. „Ние ще подкрепяме ГЕРБ, както направихме за еврото, както направихме за оръжията за Украйна. Готови сме подкрепим ГЕРБ, дори и БСП, когото и да е било, стига да има мерки, които решават проблемите на хората“, обобщи той.

За Дунчев единственият шанс за управление на ГЕРБ, заедно с „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ е да изпълнят три-четири условия – смяна на главния прокурор, нова антикорупционна комисия и смяна на всички корумпирани кадри в държавната администрация.

Дунчев заяви, че ПП са категорично за покупката на нови самолети Ф-16 и обясни, че част от колегите му са гласували „против“ в пленарна зала, защото искат да видят първата партида. Депутатът посочи още, че няма проблем да работи с хора, които слагат истински решения на масата.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук